Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Τραγικό τροχαίο στον Δρόμο Αγίας Κυριακής - Λαγκουβάρδου.

UPDATED

Τραγικό τροχαίο ατύχημα με θύμα την 49χρονη συμβολαιογράφο Χαραλαμπία Αδαμοπούλου σύζυγο του Νίκου Φάμπα προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών έγινε σήμερα το πρωί στις 8 περίπου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη συμβολαιογράφος είχε ξεκινήσει το πρωί απο το σπίτι της στην Μάραθο και κατευθυνόταν προς Φιλιατρά για το συμβολαιογραφικό της γραφείο. Μετα το γεφυράκι του Λαγκουβάρδου και στην ευθεία για Αγία Κυριακή η άτυχη συμβολαιογράφος πραγματοποίησε προσπέραση σε προπορευόμενο όχημα. Αμέσως μετά την προσπέραση για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε με ταχύτητα σε διπλανό χωράφι όπου ξερίζωσε μια ρίζα Ελιά.
Η άτυχη συμβολαιογράφος άφησε ..........

επιτόπου την τελευταία της πνοή και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να την απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Η Είδηση έπεσε σαν βόμβα στην κοινωνία των Φιλιατρών καθώς η άτυχη συμβολαιογράφος ήταν ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στους συμπολίτες της.
Η σωρός της διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της ενώ η αστυνομία έχει παραγγείλει νεκροψία - νεκροτομή για να διερευνηθούν τα αίτια του συμβάντος.
Αξίζει να πούμε ότι σε αυτόν τον Δρόμο έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα. Ο δρόμος είναι στενός και παρά τις υποσχέσεις για διαπλάτυνση του μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως.

Η συντακτική ομάδα του Φιλιατρά News εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

UPDATE 23:15

H κηδεία θα γίνει αύριο Τετάρτη ώρα 10 το πρωί στην Παναγία (Αγιο Χαράλαμπο)

37 σχόλια:

  1. Tα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ
    ΤΙΠΟΤΕ ΜΟΝΟ Η ΚΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:20 με τις εκφράσεις σου και τις βρισιές που έγραφες θα έπρεπε να περιμένεις απόρριψη του σχολίου σου.
    Δέχομαι την όποια αγανάκτηση σου αλλά δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση το υβραιολόγιο.
    Το μόνο που μπορεί να διασωθεί είναι τα συλλυπητήρια σου προς τους οικείους της αδικοχαμένης.

    Filiatrinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον 5:20
    Είναι Εθνικός Δρόμος και δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο οποιοσδήποτε δήμαρχος ή Δημοτικός σύμβουλος.
    Εδω μπορεί να παρέμβει ίσως η Νομαρχία ή και το Υπουργείο.
    Ας μην είμαστε άδικοι λοιπόν. Ουτε ο Ξύγκας, ούτε ο Καλοφωλιάς ούτε ο οποιοσδήποτε Δήμαρχος μπορεί να κάνει κάτι πλην ενός εγγράφου προς τις αρμόδιες αρχές.
    Και είμαι σίγουρος ότι έχουν γίνει τα έγγραφα αυτά.
    Απλά κάποιοι κωφεύουν.

    Εμείς τα έχουμε χώσει στον Δράκο για το αίσχος του γεφυριού στο Λαγκούβαρδο. Δεν χαρίζουμε τίποτε σε κανέναν. Οποιος είναι υπεύθυνος λαμβάνει την οργή μας και με αποδείξεις για να μην μπορεί να μιλήσει.

    Filiatrinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΓΚΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΡΑΓΕ?ΤΟΥΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κριμα...την γνωριζα απο μια συνεργασια με το γραφειο οπου εργαζοταν.κριμα να φευγουν ετσι συμπολιτες μας,αδικα...Το δρομο αυτον τον περναω καθημερινα τα καλοκαιρια που ερχομαι στην πολη,η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ στενος,οι νταλικεςπου μεταφερουν κηπευτικα με ολη την ανεση της σιγουριας τους σου ερχονται απο απεναντι με 90-100 χιλ.Καθε φορα που διασταυρωνεσαι με αλλο αμαξι ξερεις πως η παραμικρη αποκληση να σε βγαλει εκτος δρομου.Τα συλλυπητηρια μου στην οικογενεια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.
    ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΛΟΙΠΟΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ ΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΣ ΛΕΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μηπως πρέπει να γνωρίζουν ότι ο δρόμος είναι επαρχιακός μεν αλλα΄στην εποπτεία της ΔΕΚΕ Πελοποννήσου που απο πέρσι δεν δίνει χρήματα για δρόμους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7:15 μ.μ. πολύ σωστή η επισήμανση σου.
    Συμφωνώ απόλυτα.

    X-treme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. OYTE ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΟΥΤΕ ΔΡΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο πρώην Διαχειριστής21 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:42 μ.μ.

    Εδω χρειάστηκε να φωνάξουμε πλειστάκις μέσα απο αυτό το Blog κατά του νομάρχη Δημήτρη Δράκου -τουλάχιστον 3 με 4 φορές- για να γίνει επιτέλους μια κάποια παρέμβαση στο γεφυράκι του Λαγκουβάρδου. Και δυστυχώς δεν έκανε τίποτα. Στην τελευταία δε εντονότατη διαμαρτυρία του Φιλιατρά news το θέμα μπήκε εξ αιτίας μας στο Νομαρχιακό συμβούλιο -αν δεν κάνω λάθος απο τον Αλευρά ή τον Μπρεδήμα-, τότε έγινε κάτι. Μπήκαν μπάρες σήμανση προειδοποιήσεις.... οχι δηλαδή κάτι ουσιαστικό.
    Γι αυτό αποκαλώ τον νομάρχη Λογά Λογά Λογά κι να αγιάσει το στόμα του συμπολίτη μας που του τα έψαλε και δημόσια στην κρεπερί του Βαρδανάκου όταν έκανε περιοδεία ο Δράκος στα Φιλιατρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ...
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΠΩΣ Κ Η ΑΤΥΧΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ Κ ΑΝΤΕ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ. ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ... ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ELEOS RE PAIDIA ! AFHSTE TA POLITIKA,ME OLOUS TOUS APATEWNES ! ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πιστεύω ότι αν δεν κινητοποηθεί ο κόσμος και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα..τα τροχαία θα αυξάνονται λόγω της διαρκώς αυξανόμενης κυκλοφορίας, η τοπική κοινωνία ΠΡΕΠΕΙ να αντιδράση...και οχι μόνο να παρατηρεί το δράμα των συμπολιτών μας και επισκεπτών μας...
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΌΣ...ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
    *ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ Η ΠΑΛΗΑ ΣΟΥ ΣΥΜΑΘΗΤΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι, ο Δράκος σας φταίει... Θα τα φτιάξει όλα το Τατούλης.... (Πρώην μαοϊκός, πρώην ΝΔκράητης, και με τη στήρηξη Ντόρας, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ).....

    Του φωτογράφου Φάμπα η γυναίκα ήταν;

    Συλλυπητήρια, τίποτε άλλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πεθαίνουν γύρω μας άνθρωποι και είτε μας πονάει λιγότερο είτε περισσότερο νιώθουμε την ανάγκη να πούμε στους δικούς τους ανθρώπους έναν λόγο συμπαράστασης. Συλλυπούμαι ειλικρινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το παραπάνω σχόλιο διαγράφηκε λόγω χαρακτηρισμών.
    Τα έχουμε πει πολλές φορές. Κάποιοι επιμένετε στα ίδια. Πρόβλημα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Του φωτογράφου Φάμπα η γυναίκα ήταν;

    Συλλυπητήρια, τίποτε άλλο.....


    TI ENNOEITE. ΑΝ ΓΡΑΦΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΤΣΕΣ ΘΑ ΔΙΑΦΩΤΙΖΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΟΙ ΤΕΛΙΤΣΕΣ.

    ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ? ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μα γιατί δεν απαντάει κανένας σε αυτό το άρθρο μου που έχει σχέση με τον προβληματισμό μου? Ισως ξέρουν πολλοί τι συνέβη, αλλά κανένας δεν μιλάει. Αφήστε τα περί δρόμου παρακαλώ διότι θεωρώ ότι υποτιμάται η νοημοσύνη μου. Νεκροτομή? Αλλη έρευνα έγινε σχετικά με το αυτοκίνητο? ή μήπως ζαλίστηκε και για ποιο λόγο? Η προσπέραση έγινε κανονικά απ ότι διάβασα. ή κάνω λάθος? Υπάρχουν και περιπτώσεις ξέρετε, όπου φτιάχνονται ατυχήματα και κανένας δεν παίρνει χαμπάρι. ή βασανίζονται άνθρωποι από οργανωμένα κυκλώματα και κανένας δεν μιλάει λόγω διαφόρων και ποικίλων λόγων.

    αυτά περί προβληματισμού μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. είμαι συμμαθήτριά της. Ξέρω κ έχω στοιχεία ότι δεν ήταν ατύχημα αλλά προσχεδιασμένο από τις 16-10-09. Και σήμερα η κοινότητα που οργάνωνε αυτό το γεγονός, ώστε να φαίνεται ως ατύχημα, σήμερα σπιλώνει ακόμα και τη ψυχή της με τον πιο ανελέητο τρόπο που μπορεί ανθρώπινος νους να φανταστεί. Επειδή απειλούμαι και εγώ, ας τα γράψω αυτά εδώ, έτσι να υπάρχουν. Θα μου πείτε να τα πω κ να τα δείξω τα στοιχεία μου στην αστυνομία? τα έδειξα με κάποιο τρόπο. Ομως αρχικά μου απάντησαν ότι έμειναν έκπληκτοι, κατόπιν δεν έλαβα καμία απάντηση. Ετσι όσο εγώ θεωρούμαι τρελή και όσο δεν συμφέρει κανέναν να δώσει σημασία σε ότι λέω, γιατί έτσι είναι η γραμμή αυτών που κατευθύνουν τα πράγματα σε περίπτωση που βάλω τέτοιο θέμα, πιστεύω θα υπάρξουν και άλλα δυσάρεστα φαινόμενα με ανθρώπινες ζωές και θα βρούμε την αιτολογία είτε ότι η ανθρώπινη ζωή αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είτε έφταιγε κάποιος δρόμος ή κάποιος οδηγός δεν πρόσεξε. Αλλωστε και η ίδια η αστυνομία δεν μπορεί να λάβει θέση διότι το θέμα είναι για βιβλίο γκίνες και το έχουν φτιάξει έτσι ώστε ότι και να λέω εγώ, να υπάγεται στην σφαίρα του εξωπραγματικού. Εχω όμως υποχρέωση στην συμμαθήτριά μου να γράψω αυτές τις γραμμές εδώ, για την οποία δεν πίστευα ποτέ ότι θα απειληθεί η ζωή της επειδή επρόκειτο να μιλήσει γι αυτό το θέμα που υπονοώ εγώ εδώ σήμερα. Γιατί κ εγώ δεν μπορώ να μιλήσω καθαρά, αφού όπου απευθύνθηκα δεν πήρα απάντηση από κανέναν, ακόμα και με επίσημες καταγγελίες. 6 χρόνια ασχολούμαι με την συλλογή στοιχείων αυτού του κυκλώματος στο οποίο οι άνθρωποι που κατευθύνουν και δίνουν τις οδηγίες είναι πέραν κάθε υποψίας. Καταφεύγουν σύμφωνα με τα στοιχεία μου σε χρηματισμούς εξασφαλίζοντας χρηματικά ποσά από προγράμματα που δεν μπορώ να αναφερθώ με λεπτομέρεια, από χορηγίες και διάφορες υποτίθεται εκδηλώσεις φιλανθρωπίας και εράνων. Κ δεν θα υπερέβαλα αν έλεγα ότι η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα σήμερα δεν είναι τυχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητή μου εφόσον όπως λες ήταν ένα προσχεδιασμένο έγκλημα από τις 16/10/2009, άρα ξέρεις τι ή ποιό ήταν αυτό το γεγονός για το οποίο κάποιοι ήθελαν να βγάλουν από την μέση την Μπία. Γιατί δεν πας στον εισαγγελέα (μιας και η αστυνομία δεν δίνει σημασία) και σ΄αυτόν να εκθέσεις όλα όσα γνωρίζεις; Είπες ότι δέχεσαι απειλές. Τους ξέρεις; Πες τα όλα στον εισαγγελέα να διατάξει έρευνα.
    Ζήτα ακρόαση από τον εισαγγελέα και πες ότι ξέρεις. Αν έχεις και στοιχεία να του καταθέσεις ακόμα καλύτερα. Τι φοβάσαι; Πήγαινε. Αλλά πρόσεξε όλα όσα του πεις να έχουν βάση και όσο το δυνατόν αποδεδειγμένα.

    Admin Team [ Filiatrinos ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βεβαίως τους ξέρω αγαπητέ μου κύριε. Οπως θα γνωρίζετε μπορεί να κατηγορηθώ κ για συκοφαντική δυσφήμιση. Γιατί τα στοιχεία μου αφορούν ηχητικά ντοκουμέντα. Στην περίπτωσή μου δεν υπάρχουν μάρτυρες. Υπάρχει συνομωσία. Σε μία συνομωσία είμαι μόνη μου και ποντάρουν στο παράνομο των καταγραφών σε δημόσιο χώρο. Πιάνονται επίσης και δικηγόροι όταν απευθύνομαι και απευθύνθηκα γι αυτό το θέμα. Μου είπε ο δικηγόρος μου έχω δίκιο, αλλά είναι δύσκολο να δοθεί σημασία στις καταγραφές. Υπάρχουν ηχητικά ντοκουμέντα και αληθεύει αφού το έχω ζήσει, ΄που κάνουν αναφορές σε εισαγγελείς και δικηγόρους ότι τους πιάνουν και δεν θα αναλάβει κανένας. Εχω δύο φορές απευθυνθεί σε εισαγγελέα, και μου απάντησε πως ότι περιγράφω έχει ασάφεια, ενώ τα περιγράφω με πολύ αναλυτικό τρόπο. Ουτε καν δέχτηκε να δει τα ντοκουμέντα αυτά. Αυτά δεν αφορούσαν την Μπία, αλλά γενικώς αφορούσαν τη συνομωσία. Δεν είχα ακόμα ντοκουμέντα για τη μπία όταν το είχα κάνει. Σε ακρόαση δεν μπορείς να του μιλήσεις του εισαγγελέα ώστε να καταλάβει, διότι πρέπει να τα πεις όλα γρήγορα, ενώ αυτά δεν μπορείς να τα πεις προφορικά με δύο λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Διάβασα την απάντηση σου και σέβομαι ότι μου ζήτησες να μην δημοσιευθεί. Γι αυτό και το τελευταίο σου σχόλιο αφαιρέθηκε. κατόπιν δική σου επιθυμίας.

    Κοίτα. Αυτά που μου γράφεις είναι πάρα πολύ σοβαρά.
    Έχεις χρέος να τα καταγγείλεις. Ακόμα και στην τηλεόραση. Τρέχα στον Τριανταφυλλόπουλο, τράβα όπου μπορείς. Ρίξε φως στην υπόθεση, και οι συνένοχοι να πάνε εκεί που πρέπει. Εφόσον ήσουν συμμαθήτρια με την Μπία και φυσικά ενδιαφέρεσαι για εκείνη, τρέχα και δικαίωσε την μνήμη της.
    Βγάλε την υπόθεση στην φόρα με όποιο τρόπο μπορείς. Σε δικηγόρο στην Αθήνα, ΕΚΤΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.
    Η υπόθεση βρωμάει πολύ άσχημα.
    Συμβουλή μου μην αφήσεις έτσι την υπόθεση. Θα το έχεις βάρος στην συνείδηση σου.

    Admin Team [ Filiatrinos ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σας ευχαριστούμε για τα συλληπητήρια καθώς και που μπήκατε στον κόπο 2-3 λέξεις αγάπης προς την μητέρα μου.
    Να είσθε όλοι καλά, με υγεία, αγάπη & ευτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. η χαραλαμπια ζει . 21/9/10 . 16/10/9 ειπαν στην συνεδριαση . Στο επιπεδο του αλεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σας ευχαριστουμε και πάλι για τα λόγια σας προς τη μητέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος είπε...
    η χαραλαμπια ζει . 21/9/10 . 16/10/9 ειπαν στην συνεδριαση . Στο επιπεδο του αλεξη

    Ανώνυμε γειά σου. προφανώς είδες την ιστοσελίδα μου. Αν μου επιτρέπεις εγώ αναφέρομαι στις 16-10-09. Δεν καταλαβαίνω την ημερομηνία που αναφέρεις 21/9/10. Δεν έβγαλα τέτοια ημερομηνία, αν κ έχω τέτοια ημερομηνία που ειπώθηκαν πολλά.

    Αγαπητή Κατερίνα μου, θέλω να σε συλληπηθώ για τη μητέρα σου προσωπικά κ μέσα από τη ψυχή μου. Αλλά θέλω να σου απαντήσω ότι για τη μητέρα σου δεν λέγεται τίποτα κακό. Αντίθετα υπάρχουν υπόνοιες σύμφωνα με στοιχεία που καταθέτω εγώ κ υπάρχουν σε ιστοσελίδα, ότι δεν ήταν τυχαίο το ατύχημα. Ισως δεν γνωρίζεις. Οταν κάποιος βοηθάει με το να ψάχνει ή αν έχει κάποιο στοιχείο να το δίνει, γιατί ίσως βοηθήσει, δεν είναι κακό, αντίθετα. Εγώ το κάνω προς τη μνήμη της, διότι αν δεν άκουγα το όνομά της μέσα σε κάποιο χώρο που δεν έχει σχέση με τα φιλιατρά, δεν θα είχα ασχοληθεί καθόλου. Ομως επειδή μου φαίνεται πολύ παράξενο πως γνώριζαν ένα άτομο που γνώριζα εγώ εδώ χρόνια, χωρίς όμως να έχω καμία σχέση μαζί του, κ να το αναφέρουν κ μάλιστα να λένε το τρόπο που θα πεθάνει, μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, κ έπρεπε για να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι έκανα ότι μπορούσα να το βγάλω. Κάθε μέρα σκέφτομαι τη μητέρα σου, κ κάθε μέρα απορώ κ ψάχνω γιατί αναφέρεται το όνομά της σε εκείνο το σύλλογο.
    Συγγνώμη, αισθάνθηκα να σου απαντήσω γιατί αισθάνθηκα μια πικρία στα λόγια σου σχετικά με τα λόγια προς τη μητέρα σου.
    Εκτός κ αν δεν κατάλαβα καλά. Με πολύ εκτίμηση μία συμμαθήτριά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. συγγνώμη ανώνυμε. τελικα δεν κατάλαβα τις ημερομηνίες έτσι όπως τις έγραψες. 21-9-09 εννοούσα εγώ. Συγγνώμη δεν πρόσεξα τη χρονολογία που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. στο πλαίσιο της έρευνάς μου βρήκα ένα μπλόκ με μεγαλο κύρος όπου δημοσιεύει τα παρακάτω σε σχέση με το θάνατο του γρηγορόπουλου. Αν κ δεν έχει σχέση με τη Μπία, το καταχωρώ γιατί μπορεί να έχει κάποια σημασία, σχετικά με την αναφορά παραπάνω συσχέτισης της ημερομηνίας 16-10-09 κ τη φράση "στο επίπεδο του αλέξη".
    ----------------

    Υπάρχει όμως και μία “παράλειψη” αρκετά σοβαρή που εγείρει απορίες. Λίγες ημέρες μετά το συμβάν, ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλόπουλος είχε αποκαλύψει στην τηλεοπτική εκπομπή του ότι η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είχε επικοινωνήσει μαζί του ένα μήνα περίπου πριν την τραγωδία, επειδή “είχε παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις” γύρω από αυτή και το παιδί της.

    Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι η τραγική μητέρα είχε αντιληφθεί ότι ήταν θύμα παρακολούθησης. Αυτή η “λεπτομέρεια” έχει αποσιωπηθεί τόσο από τη μάνα όσο και από τον δημοσιογράφο. Επειδή μιλάμε για μία δολοφονία ενός 15χρονου παιδιού, εάν ο δημοσιογράφος έλεγε αλήθεια, γιατί δεν συνεχίζει την έρευνα αφού τώρα έχει καταφέρει την αποκλειστικότητα επικοινωνίας με την κυρία Τσαλικιάν;

    Η πιθανότητα ο Τριανταφυλόπουλος να έλεγε ψέμματα απορίπτεται από το γεγονός και μόνο ότι η μητέρα επιδεικνύει εμπιστοσύνη επιλέγοντας τον. Δεν θα έπρεπε λοιπόν αυτή η πολύ σοβαρή καταγγελία να έρθει στην επιφάνεια; Μιλάμε για μία ομολογία – φωτιά που μπορεί να στοιχειοθετήσει ακόμα βαρύτερο κατηγορητήριο και πολλούς ενόχους.

    Επίσης, η κυρία Τσαλικιάν απορεί γιατί δύο μάρτυρες ΔΕΝ περιλαμβάνονται στη λίστα. Συγκεκριμένα: Δύο μάρτυρες που έτυχε να βρεθούν μπροστά στο περιστατικό και κατέθεσαν τραγικές λεπτομέρειες για τον πυροβολισμό δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν στο δικαστήριο.

    Εμείς θα βοηθήσουμε στην έρευνα προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία για τις μαρτυρίες και για άλλους τρεις αυτόπτες μάρτυρες π0υ πρέπει οπωσδήποτε να κληθούν για να ρίξουν φως στην υπόθεση. Δηλαδή έχουμε σύνολο 5 αυτόπτες μάρτυρες ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ συν την κυρία που τράβηξε το μοναδικό βίντεο. 6 αυτόπτες μάρτυρες δηλαδή. Όλοι τους ενήλικες, άνω των 35 άρα λογικά δεν ανήκουν στην παρέα του Αλέξη εκείνο το βράδυ. Έτσι εγείρεται άλλη μία αναγκαιότητα:

    Πρέπει οπωσδήποτε να κληθούν να καταθέσουν οι φίλοι του Αλέξανδρου που ήταν μαζί του στο συμβάν. Σίγουρα οι μαρτυρίες τους μαζί με αυτές των αυτοπτών μαρτύρων δεν θα αφήσουν κανένα περιθώριο για κακοδικία. Προφανώς κάποιοι από αυτούς θα έσυραν τον Αλέξη για 40 μέτρα όπως έλεγαν οι αρχικές μαρτυρίες, αφού κανένας από τους 6 αυτόπτες δεν ενεπλάκει σε αυτή την ενέργεια.

    Ανακεφαλαιώνουμε:

    - Να ερευνηθεί η καταγγελία της μητέρας στον δημοσιογράφο για την παρακολούθηση αυτής και του γιού της ένα μήνα πριν τον φόνο. Μόνο “σύμπτωση” δε μπορεί να θεωρηθεί, όταν μάλιστα ακολούθησε δολοφονία που συγκλονίζει ακόμα τη χώρα.

    - Να κληθούν και οι 6 αυτόπτες μάρτυρες και να συμπεριληφθούν στο κατηγορητήριο και οι 6 μαρτυρίες.

    - Να κληθούν και οι φίλοι του Αλέξανδρου που ήταν μαζί του στο συμβάν, αφού λογικά δε μπορεί να ήταν οι λοιποί αυτόπτες που έχουν και την 4πλάσια ηλικία από το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.