Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Και κλάμα ο Δρούμπαλης. Αφήνει γεια στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Δεν έχουν ακόμα παραδοθεί τα χειρουργεία.

Φεύγει. Μας αφήνει γεια ο -και επίσημα πλέον- ΤΕΩΣ διοικητής του νοσοκομείου Κυπαρισσίας Φώτης Δρούμπαλης.
Στα μαύρα πανιά έχει περιέλθει τα τελευταία δυο 24ωρα ο Τέως διοικητής όταν το μεσημέρι της Πέμπτης ανακοινώθηκαν από το υπουργείο τα ονόματα των Διοικητών, Αναπληρωτών διοικητών και Προέδρων Προνοιακών Ιδρυμάτων.
Ψάχνει το όνομα του στην λίστα.... Δρούμπαλης εδώ... Δρούμπαλης εκεί.... Δρούμπαλης πουθενά. Ψάχνει σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες...... σε μέντιουμ με κληρονομικό χάρισμα... Τίποτα. Άφνατο το όνομα του. Σβησμένο από τον χάρτη.

Τσάμπα χτύπαγε πόρτες αριστερά και δεξιά ...........

εκλιπαρώντας να παραμείνει στην θέση που είναι ήδη.

Το σκανδαλώδες θέμα με την απώλεια κλιματιστικών από αποθήκες του νοσοκομείου Κυπαρισσίας και την μη διενέργεια ΕΔΕ όσο ήταν κυβέρνηση η ΝΔ και Υπουργός ο φίλος του και κολλητός Δημήτρης Αβραμόπουλος, η απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους γιατρούς του νοσοκομείου, οι κρυφές κάμερες έξω από το γραφείο του, και οι διώξεις που υπέστησαν οι εργαζόμενοι στο χειρουργείο Κυπαρισσίας ήταν αρκετά για να ταξιδέψουν συστημένα όλα και με όλες τις λεπτομέρειες στο γραφείο της Νέας Υπουργού Υγείας κας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και η τελευταία να τον καρατομήσει άμεσα.

Άντε Κύριε Δρούμπαλη.... Μάζεψε τα μπογαλάκια σου και πάρε δρόμο για το σπιτάκι σου.
Πολύ έκατσες και πολλά έκανες.
Υπάρχει κόσμος που πρέπει να χειρουργηθεί, και πρέπει να παραδοθούν άμεσα τα χειρουργεία. Κάτι που θα γίνει επί διοίκησης του κου Μπόζου που έρχεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.