Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Επίσκεψη Δράκου στο ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών

Στις 11:55 ο νομάρχης Μεσσηνίας Κος Δημήτρης Δράκος επισκέφθηκε το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο της πόλης Κο Άλκη Ξύγκα και τον Αντιδήμαρχο κο Χαράλαμπο Στάμο.

Ο Κος Δράκος συναντήθηκε με τους υπαλλήλους της Διοικητικής Υπηρεσίας και τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά.
Επισκέφθηκε την πτέρυγα της Φυσιοθεραπείας όπου συναντήθηκε με Φυσιοθεραπευτές και ασθενείς δίνοντας του τις ευχές του για την νέα χρονιά που σε λίγες ώρες ανατέλλει.
Αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς την .............

πτέρυγα των τροφίμων όπου στον Διάδρομο συναντήθηκε τυχαία με τον Κο Κουσελά ανταλλάσσοντας θερμή χειραψία και ευχές.

Ακολούθως ο Κος Δράκος επισκέφθηκε τους τροφίμους όπου τους ευχήθηκε για την Νέα χρονιά, συνομίλησε με το νοσηλευτικό προσωπικό και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα.
Ο κος Δράκος υποσχέθηκε ότι σύντομα θα ζητήσει συνάντηση με την υφυπουργό Υγείας Κα Φώφη Γεννηματά όπου θα της θέσει τα θέματα που αφορούν στην ανάδειξη, ενίσχυση και επέκταση του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών και θα ζητήσει από την κα Γεννηματά λύσεις στα προβλήματα που χρονίζουν στο ίδρυμα.

Η Δήλωση του Κου Δράκου

Αμέσως μετά την επίσκεψη ο Κος Δράκος σε δήλωση του στα ΜΜΕ είπε τα εξής:

«Το ΚΑΦΚΑ είναι ένας γίγαντας θα έλεγα, στον προνοιακό τομέα και στον τομέα της υγείας το οποίο δυστυχώς δεν αξιοποιείται όσο θα μπορούσε σε όλες του τις δυνατότητες. Και αυτός θα πρέπει αν είναι ο στόχος μας. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές με την Δημοτική αρχή και με την διοίκηση του ΚΑΦΚΑ για τον σκοπό αυτό και θα ξαναξεκινήσουμε μια προσπάθεια ενημέρωσης της καινούριας πολιτικής ηγεσίας γι αυτά τα ζητήματα.

Πρώτον της πλήρους αξιοποίησης του, και δεύτερον της ενίσχυσης του με προσωπικό.
Παρά το γεγονός ότι έχουμε βελτιώσει τις υποδομές τον τελευταίο καιρό και συνεχίζουμε γιατί έχουμε πρόγραμμα γι αυτό το οποίο θέλουμε να διευρυνθεί βεβαίως, εν τούτοις η προσπάθεια για να γίνει το επόμενο βήμα ανάπτυξης όλων των πτερύγων και ανάπτυξης όλων των δυνατοτήτων του ΚΑΦΚΑ, δεν έχει γίνει.
Ελπίζουμε ότι θα το καταφέρουμε στην παρούσα φάση και πολύ σύντομα θα ζητήσουμε συνάντηση με την Κα Γεννηματά για τα ζητήματα αυτά.»

Ο Δήμαρχος των Φιλιατρών Κος Άλκης Ξύκας σε δήλωση του στα ΜΜΕ είπε:

«Αφού ευχηθώ χρόνια Πολλά για τις μέρες που είναι μέρες που η επισκεψιμότητα σε τέτοια ιδρύματα και σε τέτοια μέρη είναι απαραίτητη από εμάς τους πολιτικούς όλων των βαθμίδων. Να ευχαριστήσω τον Νομάρχη για την επίσκεψη του στα Φιλιατρά, και να πω ότι έχει πολύ δίκιο πάνω σε αυτό που λέει ότι είναι ένας γίγαντας που κοιμάται το ΚΑΦΚΑ.
Υπάρχει τεράστιος αριθμός κρεβατιών αναξιοποίητων, μηχανήματα, υπάρχουν χώροι τους οποίους μπορούμε να αξιοποιήσουμε πραγματικά και να δώσουμε στους συμπολίτες μας την δυνατότητα να το εκμεταλλευτούν με την καλή έννοια του όρου.
Πιστεύω κι εγώ ότι η καινούργια πολιτική ηγεσία θα μας δώσει την δυνατότητα να το καταφέρουμε αυτό και θα προσπαθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση να κάνουμε το ότι είναι δυνατόν σε συνεργασία πάντοτε και με την Νομαρχία και με το υπουργείο και με τον οποιονδήποτε άλλο φορέα είναι ικανός να μας βοηθήσει.
Θα ευχηθώ Χρόνια πολλά για τις μέρες και να είμαστε όλοι καλά με Υγεία.»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φιλιατρά Νews

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!!!!!! ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΟΝΟΓΟΥΛΙΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΝΘΡΟΠΟΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ (( κουσελας))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΟΥ , Ο ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ , Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ,ΚΑΙ Ο ΓΛΥΜΕΝΟΣ...ΤΟ ΤΡΙΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΕΙΣΗΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.