Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών ζητά με έγγραφο του ο Άλκης Ξύγκας

Μετά και την νέα ληστεία που έγινε στο ΙΚΑ στα Φιλιατρά ο Δήμαρχος της πόλης Άλκης Ξύγκας με κατεπείγον έγγραφο του ζήτησε από τον υπουργό Προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη την άμεση ενίσχυση με προσωπικό του αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών.
Στο έγγραφο του επισημαίνει ότι ότι τίθεται θέμα αστυνόμευσης και ασφάλειας
στην περιοχή, ζητά την ενίσχυση του τμήματος με δύναμη αστυνομικών ενώ παράλληλα ζητά την δημιουργία και τμήματος αστυνόμευσης αλλοδαπών.

Ο κος Ξύγκας στο έγγραφο του το οποίο υπογράφεται από τον ίδιο τονίζει ιδιαίτερα ότι ο Δήμος προτίθεται να παραχωρήσει χωρίς κανένα .......

απολύτως τίμημα χώρο για την στέγαση του τμήματος αλλοδαπών αλλά και να το εξοπλίσει στο μέτρον του δυνατού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα Φιλιατρά ως δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος στην Μεσσηνία έχει πάρα πολλές κενές οργανικές θέσεις στο αστυνομικό τμήμα την ίδια ώρα που άλλα τμήματα γειτονικών περιοχών ενισχύονται.

2 σχόλια:

  1. Εχει απόλυτο δίκιο ο Άλκης που ζητάει ασφάλεια για τα Φιλιατρά. Βέβαια και άλλες Υπηρεσίες του κράτους θα πρέπει να δουν το πρόβλημα των συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών.
    Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς τους ανθρώπους, ντροπιάζουν τον πολιτισμό, η διαμονή τους σε άθλια παραπήγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΥΓΚΑΣ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΤΕ?ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ?ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ.ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ????(ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΡΓΑ ΟΜΩΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.