Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Αδικη ήττα για την Εράνη με 1 - 2 από τον Διαγόρα Βραχνέϊκων.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές ο διαιτητής Γιαννόπουλος και ο επόπτης Γεωργακόπουλος.
Ο μόνος διασωθείς από την διαιτησία ναυάγιο ο Γριτζέπης. (ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ)

Θύμα μιας Ελεεινής και τρισάθλιας διατησίας των Γιαννόπουλου και Γεωργακόπουλου έπεσε η ομάδα της Εράνης η οποία ηττήθηκε στο σημερινό παιχνίδι απο τον Διαγόρα Βραχνέϊκων με σκορ 1- 2.

Αν και οι πρωταγωνιστές των αγώνων πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές πρέπει να είναι οι απλοί κομπάρσοι, εν τουτοις ο Διαιτητής Γιαννόπουλος μη αντέχοντας τον ρόλο του κομπάρσου, αποφάσισε να αναγάγει τον εαυτό του σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.
Ο Διαιτητής από το πρώτο ημίχρονο είχε δείξει σημάδια ότι .....

πρόκειται να διαπράξει έγκλημα κατά της ομάδας αφού με κάθε πτώση των φιλοξενουμένων σφύριζε φάουλ ενώ όταν έπεφταν πάικτες της εράνης "σφύριζε αδιάφορα".
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γιαννόπουλος έδωσε στην Εράνη ΜΟΝΟ 4 φάουλ σε όλο το πρώτο ημίχρονο ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα είχε σφυρίξει υπέρ των φιλοξενουμένων πάνω από 10 φάουλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανεκδιήγητος αυτός διαιτητής δεν υπέδειξε ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Υπερ της Εράνης στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Το έγκλημα χωρίς - δυστυχώς - τιμωρία συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο εγκληματίας διαιτητής που κανονικά θα έπρεπε η ΕΠΣ Αρκαδίας να τον αφαιρέσει από τους πίνακες της συνέχισε την ίδια τακτική. Την "δόξα" του Γιαννόπουλου φαίνεται ότι ζήλεψε και ο επόπτης Γεωργακόπουλος ο οποίος στο 24 της επανάληψης ήταν εκτός θέσης και δεν υπέδειξε ΚΑΘΑΡΟ ΟΦΣΑΪΝΤ 2 ποδοσφαιριστών του Διαγόρα χαρίζοντας τους το γκολ που ακολούθησε.

Μετα και από αυτό ξεσηκώθηκαν οι φίλαθλοι της Εράνης οι οποίοι στόλισαν αυτό το δίδυμο κανονικά - και με το δίκιο τους δηλαδή - εξαπολύοντας τους πάρα πολλά Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά αλλά και Τούρκικα......
Το σφάξιμο συνεχίστηκε μέχρι το 90 με ανεκδιήγητα σφυρίγματα απο τον Γιαννόπουλο και εντελώς φάλτσες υποδείξεις του Γεωργακόπουλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Εράνη άξιζε την νίκη, ήταν σαφώς καλύτερη στο παιχνίδι, είχε τις φάσεις, είχε τις ευκαιρίες, είχε την κατοχή της μπάλας και γενικά ήταν στημένη πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με τους φιλοξενούμενους.

Το Φίλμ του αγώνα

Στο 10 ο Χαριάτης βρέθηκε πολύ κοντά στο γκόλ όταν βρέθηκε αμαρκάριστος μπροστά στον τερματοφύλακα. Έκανε το σουτ και ο Κατσαρέας έπεσε και μπλόκαρε.

Στο 14 Ωραίος συνδυασμός με τους Κούκο Και Κώτσα.
Ο Κώτσα έκανε παράλληλη σέντρα, βρήκε τον Κούκο και εκείνος την μεταβίβασε στον Μυλωνά.
Ο Μυλωνάς έκανε σουτ για γκολ και ο Αλεξανδρόπουλος έδιωξε με σουτ στο κέντρο του γηπέδου.

Στο 25 Ο Ψάρρης με δυνατό σουν σχεδόν εξ επαφής με την εστία έστειλε την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 28 ο Γκίνο απείλησε την εστία του Διαγόρα, βρισκόμενος τετ α τετ με τον Κατσαρέα μετα απο μεταβίβαση της μπάλας απο τον Κώτσο.

Στο 33 Ο Γεωργιόπουλος έφτασε πολυ κοντα στο γκολ όταν με δυνατό σουτ πλάσαρε τον τερματοφύλακα και εκείνος με υπερένταση έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

Στο 42 ο Μυλωνάς από αριστερά έκανε κοντρόλ με την μπάλα προς τον Αλεξανδρόπουλο. Έκανε το σουτ και βρήκε τον Κασπίρη ο οποίος με δευτερο δυανντό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη στο 49 ο Μυλωνάς βρέθηκε δεξιά από την εστία του Αλεξανδρόπουλου σε πλεονεκτική θέση για γκολ. Έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο του Γιάννη και βγήκε κόρνερ.

Στο 52 μετα απο κόρνερ, Ο Γιαννης έπιασε κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Κατσαρέας απέκρουσε εξ' επαφής.

Στο 57 η Εράνη άνοιξε το σκόρ με τον Ψάρρη. Ο χαριάτης απο αριστερά έκανε ωραία μεςταβίβαση στον Ψάρρη και εκείνος με κεφαλιά κάρφωσε την μπάλα στα δύχτια του Κατσερέα γράφοντας το Εράνη Διαγόρας Βραχνέϊκων 1 - 0.

Στο 69 ο Διαγόρας έκανε αντεπίθεση. Ο Μυλώνάς που ήαν αποδέκτης της μπάλας ήταν σε προαφανή θέση οφσάϊντ τουλάχιστον δυο μέτρα. Πράγμα που ο Επόπτης Γεωραγκόπουλος ΔΕΝ ΥΠΕΔΕΙΞΕ και έτσι ο Μυλωνάς έκανε το 1 - 1.
Η ενέργεια αυτή του Γεωργακόπουλου (να μην υποδείξει τον Μυλωνά σε θέση οφσάϊντ) ξεσήκωσε το μένος των φιλάθλων της Εράνης οι οποίο τον στόλισαν απο πάνω μέχρι κάτω.

Στο 78 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κόλλιας που είχε μπεί τρία λεπτα νωρίτερα για φάουλ εκτός φάσης στον Καψή.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό ο Διαγόρας έκανε την ανατροπή με τον Δημόπουλο κάνοντας το 1 - 2.

12 σχόλια:

  1. Παιδια γιατι με κάνετε να απορρίπτω τα σχόλια σας???
    Μπορείτε να εκφράσετε την πικρία σας για την αδικία που υπέστη η ομάδα μας χωρίς να βρίζετε την μάνα και την αδελφή (δεν ξερω αν εχει ο Γεωργακόπουλος) του.

    Εχουν απορριφθεί 7 σχόλια που περιείχαν λέξεις που δεν είναι για δημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα οταν χανετε παντα φταιει ο διαιτητης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΕΡΔΙΣΑΣΝ ΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ,ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ ΕΝΩ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ .ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΣ ΕΛΘΟΥΒ ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ανοίξεις τα ματάκια σου, βάλεις και καμιά 20αριά ζευγάρια γυαλιά, και διαβάσεις τις εφημερίδες της Μεσσηνίας θα δεις να γράφουν ότι η Εράνη Υποχρεώθηκε σε ήττα από την διαιτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΓΗΠΕΔΟ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ!!!!!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kai kalhterh omada exoume apo esas kai lao exoume kai to eides auto kai paixtarades exoume vgalei. eseis ti exete re filaraki? to oti mas eftiaksa ki allo ghpedw den sou leei tipota? 8a er8oume ki ekei.an den exete pesei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ Ν.ΑΧΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΠΠΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΑΟ.ΠΕΡΥΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ.ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΦΑΤΕ 5 ΓΚΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ ΗΛΘΑΝ 3 ΑΤΟΜΑ .ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ.ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΜΑΓΚΕΣ-ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΦΙΛΙΑΤΡΩΤΗ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ 2 ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ ΠΑΛΙ 3 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.