Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Michael Jackson Η ταφή του θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου

Το σίριαλ με την κηδεία και την ταφή του Michael Jackson συνεχίζεται. Δύο μήνες μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, η σωρός του αναμένεται να ενταφιαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου, και όχι στις 29 Αυγούστου, ανήμερα των γενεθλίων του, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί…

Αν και ο εκπρόσωπος της οικογένειας δεν φρόντισε να διευκρινίσει τον λόγο της νέας αναβολής της ταφής του Jackson, πληροφορίες λένε ότι κάποια μέλη της οικογένειας είχαν εκφράσει τη διαφωνία τους με το ενδεχόμενο να ταφεί ο «βασιλιάς της ποπ» ανήμερα των 51ων γενεθλίων του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Forest Lawn memorial park στο Glendale, νεκροταφείο διαφορετικό από αυτό που πραγματοποιήθηκε η σύντομη θρησκευτική τελετή στη μνήμη του στις 7 Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που προκάλεσαν τον .........

θάνατο του Jackson στις 25 Ιουνίου, ο οποίος υπέκυψε μετά από καρδιακή ανακοπή.
Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται σχετικά με τα φάρμακα που λάμβανε ο τραγουδιστής, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τις αρχές να κάνουν επιδρομή σε ένα φαρμακείο του Μπέβερλι Χιλς, από το οποίο ο Jackson αγόραζε συχνά διάφορα σκευάσματα.

Επίσης, μία δικαστική απόφαση την Παρασκευή (21/8) έθεσε τέλος στη διαμάχη της οικογένειας Jackson με την εταιρεία AEG σχετικά με την περιοδεία μίας έκθεσης αφιερωμένης στον «βασιλιά της ποπ», δικαιώνοντας την διοργανώτρια εταιρεία.

Η έκθεση, το περιεχόμενο της οποίας δεν είναι ακόμα γνωστό, θα περιοδεύσει σε τρεις πόλεις, όπου και θα είναι ανοικτή για το κοινό για 6 μήνες σε κάθε μία από αυτές. Στη London 02 Arena, όπου ο Jackson θα πραγματοποιούσε το πολυαναμενόμενο comeback του, θα φιλοξενηθεί από τα τέλη Οκτωβρίου.

Μέσα στον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί και η πρεμιέρα της ταινίας – αφιέρωμα στον Jackson «This is it», με αποσπάσματα από τις πρόβες του «βασιλιά της ποπ» για τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης: Michael Jackson

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.