Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Άλλη μια δικαίωση του Φιλιατρά News. Παίκτης της Εράνης ο Παναγιώτης Κοτσιράς.

Για μια ακόμα φορά δικαιώνεται το Φιλιατρά News στις αποκλειστικές πληροφορίες που σας μεταφέραμε στις 8 του μήνα και αναφέραμε ότι μετά την διακοπή της συνεργασίας του Παναγιώτη Κοτσιρά με την ομάδα της Χώρας ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Εράνη και να βοηθήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Το ραντεβού με την διοίκηση της Εράνης είχε οριστεί για την Παρασκευή 10 Ιουλίου το απόγευμα, όπου οι δυο πλευρές θα καθόντουσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θα συζητούσαν το ενδεχόμενο της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Μετά το ραντεβού της ομάδας με τον .........

Κοτσιρά την Παρασκευή το απόγευμα επήλθε η συμφωνία και ήδη ο Παναγιώτης είναι παίκτης της ομάδας.

Παρελθόν ο Αλεξανδρόπουλος
Οστόσω παρελθόν για την Εράνη είναι ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος. Ο Φιλιατρινός γκολκήπερ δεν τα βρήκε με την διοίκηση στις συνομιλίες που είχαν και έτσι έμεινε ελεύθερος.

Ανανέωσε ο Αθανασόπουλος
Κάτω από τα δοκάρια θα εξακολουθήσει να κάθεται ο Βασίλης Αθανασόπουλος.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση και έτσι θα εξακολουθήσει να κρατάει όσο το δυνατόν ανέπαφη την εστία της ομάδας την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

ΣΧΟΛΙΟ
Ακόμα μια δικαίωση για το Φιλιατρά News για τις αποκλειστικές πληροφορίες του.
Δεν είναι τυχαίο το moto μας: "Για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση"


4 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥ Κ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΗΘΙΚΑ) Κ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Κ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ..ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!
    ΦΙΛΙΑΤΡΑ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΙΠΟΝ.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΑ 1!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΙΛΙΑΤΡΑ 2 ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ!ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι ρε σείς. Μην εξηγείστε έτσι για το παιδί.
    Είναι παικταράς και θα βοηθήσει την Εράνη.
    Μην μου ΜΠΙΙΙΙΙΠ το αποκλειστικό μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΙΑΤΡΑ 2 ΕΙΜΑΙ Ο ΦΙΛΙΑΤΡΑ 1+1.Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.Κ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.Κ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.ΑΥΤΑ!
    ΦΙΛΙΑΤΡΑ 1+1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.