Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Πρός Βουλευτή του ΛΑΟΣ κο Άδωνη Γεωργιάδη.

Θα ήθελα να θέσω στον Αδωνη Γεωργιάδη ένα θέμα και τον παρακαλώ να απαντήσει.
Κε Γεωργιάδη, είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι κατά 99,9% γνωρίζετε το blog Φιλιατρά Νews από τις αναρτήσεις που φιλοξενεί στο blog του Skeftomaste Ellinika ο φίλος μου ο Αργύρης Σιδέρης.

Θα ήθελα λοιπόν να έχω μια σαφή απάντηση από σας στο εξής θέμα.

Πρόσφατα το κόμμα σας (το ΛΑΟΣ) υπερψήφισε το νομοσχέδιο του Υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Δένδια εμπνευσμένο από τις εποχές της χούντας για την ονομαστικοποίηση των καρτοκινητών.
Στην σημερινή σας δήλωση για την ελευθερία των blog, και στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα καρτοκινητά, διακρίνουμε μια αντιφατικότητα στα λεγόμενα σας.
Στο μεν ένα είστε αναφανδών ΥΠΕΡ της ελευθερίας των blog (καλά κάνετε και μπράβο σας) στο δε άλλο με τα καρτοκινητά αποδέχτηκε το κόμμα σας ........

(και εσείς προσωπικά αφού το ψηφίσατε) ένα χουντικής αντίληψης νομοσχέδιο για πλήρες φακέλωμα των πολιτών με τα καρτοκινητά τους. Πράγματα που συνέβαιναν στις μαύρες εποχές της Ελλάδας.

Και το ένα νομοσχέδιο που ψηφίσατε και εσείς σημαίνει πλήρες φακέλωμα των πολιτών, ακόμα και των παιδιών που έχουν καρτοκινητό για να τα βρίσκουν οι γονείς τους αλλά και το άλλο νομοσχέδιο για την φίμωση των blogs είναι και αυτό φίμωση της ελεύθερης φωνής των πολιτών και παράλληλο φακέλωμα τους.
Αν θέλετε παράδειγμα μπορώ να σας πω.

θα ήθελα την θέση σας επί του θέματος.
Μήπως η δικαιολογία που δόθηκε προς τα έξω Κε Γεωργιάδη ότι δήθεν το ψηφίζετε για την πάταξη της εγκληματικότητας είναι μια φθηνή δικαιολογία που δεν θα την πίστευε ΟΥΤΕ διανοητικά καθυστερημένος?????
Και να το πω πιο απλά??? ΜΗΠΩΣ έστω και κατόπιν εορτής θεωρείτε ότι έκανε λάθος το ΛΑΟΣ με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ονομαστικοποίηση των καρτοκινητών???

Ελπίζω σε απάντηση σας.

1 σχόλιο:

  1. ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕ ΘΕΛΕΙ. ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ( ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΘΗΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΥΝΔΙΝΟ ΟΛΟΥΣ ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ( ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΓΓΛΙΜΑΤΙΑΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ) ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΕΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ( ΠΟΥ ΔΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ) ΚΕΙΤΑΞΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΥΤΕΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ!!!! ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ?? ΜΕΣΩ ΦΟΡΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΔΩ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΣΑΤΕ ΠΛΗΡΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.