Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Θα επαναδημοπρατηθεί η παραλία του Στομίου

Στην επαναδημοπράτηση για την ενοικίασει της παραλίας έκτασης 500 τ.μ. στην θέση στόμιο θα προχωρήσει ο Δήμος Φιλιατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News ο πλειοδότης Κος Πάσχος που εκτίναξε την τιμή προσφοράς από τα 21.100 του Κου Σουρέτη στα 70.000(!!!!) ευρώ δεν παρουσίασε τον εγγυητή του ως όφειλε και έτσι ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με την διαδικασία στην περίπτωση αυτή η δημοπρασία θα επαναληφθεί με τιμή εκκίνησης τα 70.000 ευρώ και αν δεν παρουσιαστεί πλειοδότης, τότε ακυρώνεται η μέχρι τώρα διαδικασία και θα γίνει νέα δημοπρασία ξεκινώντας από την αρχή. Δηλαδή την αρχική τιμή εκκίνησης των 12.000 ευρώ.

Την απόφαση για τον χρόνο διεξαγωγής για την δεύτερη δημοπρασία, θα την λάβει η Δημαρχιακή επιτροπή την Τετάρτη που θα συνεδριάσει γι αυτό το θέμα.
Όμως υπάρχει η δυνατότητα το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο να μειώσει την τιμή μετά ........


από απόφαση που θα πάρει αν το θέμα έρθει στην συνεδρίαση της 3ης Ιουνίου. Πιθανόν αυτό να γίνει και με προ ημερησίας διάταξης εισήγηση μιας και στα θέματα που θα συζητηθούν στο Δημοτικό συμβούλιο δεν αναφέρεται παρόμοιο θέμα. όχι όμως ότι δεν μπορεί να τεθεί σε πρό ημερησίας διάταξης.
Όπως και να έχει το θέμα, αυτό θα ξεκαθαρίσει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.