Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Έχει πληρώσει η Μητρόπολη Τριφυλιας Και Ολυμπίας το ΕΤΑΚ

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο δημοσίευμα της Εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής" ότι 32 μητροπόλεις αρνούνται να καταβάλουν το Ενιαίο Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΕΤΑΚ).
Στην ίδια ανακοίνωση καταφέρεται εναντίον Ενός Τριφυλιακού blog που ανήκει (όπως η ίδια η ανακοίνωση της Μητρόπολης λέει) σε Δημοσιογράφο της Κυπαρισσίας.
Σας παραθέτουμε απόσπασμα από την ανακοίνωση - Διάψευση της Μητρόπολης για το θέμα. ........

Η είδηση αυτή μάλιστα αναρτήθηκε με τον προκλητικό τίτλο “Αρνείται να καταβάλει το ΕΤΑΚ και η Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας” στην ηλεκτρονική διεύθυνση “TRIFYLIANEWS”, που διατηρεί δημοσιογράφος της Κυπαρισσίας. Διαψεύδουμε την πληροφορία αυτή.
Η αλήθεια είναι ότι η Μητρόπολή μας κατέβαλε το τέλος αυτό κανονικά και εμπρόθεσμα, όπως αποδεικνύουν τα επισυναπτόμενα φωτοαντίγραφα,
α) της από 27-6-2008 Δηλώσεως ΕΤΑΚ προς την Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας και
β) του υπ’ αριθμόν 2537/27-6-08 Διπλότυπου Εισπράξεως της ίδιας Δ.Ο.Υ.
Και σ’ αυτήν, όπως και σε όλες τις νομικές υποχρεώσεις ανταποκρίνεται με συνέπεια παρ’ ότι θα μπορούσε να επικαλεσθεί λόγους αδυναμίας ως εμπερίστατος και πυρόπληκτος.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα εδώ.

Σχετική αναδημοσίευση είχαμε κάνει και εμείς ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ από το εν λόγο blog και συγκεκριμένα συνεργάτης του Φιλιατρά News από την Εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ"
Δείτε εδώ την ανάρτηση

Σήμερα (σ.σ.χθες) το Φιλιατρά News ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ από την Ιερά Μητρόπολη τα αποδεικτικά στοιχεία που επικαλέστηκε η Μητρόπολη και αφορούν καταθετήρια στην εφορία για την πληρωμή του ΕΤΑΚ.
Σας τα παρουσιάζουμε ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ τα εξασφαλίσαμε.

(Πατήστε επάνω στα δυο έγγραφα για πλήρες μέγεθος)

img049.jpg (380 KB) . img050.jpg (184 KB)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.