Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Θύελλα στην κομματική βάση της ΝΔ στην Μεσσηνία για τον Δημήτρη Δράκο

Η απόφαση της ΕΝΑΕ να προχωρήσει σε κλείσιμο των Νομαρχιών στις 29 Απριλίου και να προχωρήσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα οργανωμένα στελέχη αλλά και τους απλούς ψηφοφόρους του Κυβερνώντος Κόμματος στην Μεσσηνία.

Απλοί ψηφοφόροι της Ν.Δ τονίζουν χαρακτηριστικά «κινδυνεύει με κατάρρευση η κυβέρνηση από την υπόθεση Παυλίδη και ο κος Δράκος σηκώνει αντάρτικο αν και είναι από τους ποιο ευνοημένους της σημερινής Κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού κου Κων. Καραμανλή ,που του έδωσε την καρέκλα του Προέδρου της ΕΝΑΕ παρά τις έντονες αντιδράσεις της κας Ντόρας Μπακογιάννη που ήθελε άλλον να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για την προεδρία της ΕΝΑΕ

Στα χείλη όλων πλανάτε το ερώτημα « Γιατί διάλεξε ο κος Δράκος την συγκεκριμένη ......

χρονική στιγμή για να προχωρήσει στο ..σταύρωμα του κόμματος που τον ανέδειξε?

Αψηφώντας τα μηνύματα που φθάνουν από τα οργανωμένα μέλη και ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος ,κινητοποιεί τον προσωπικό του μηχανισμό για την αθρόα προσέλευση των υποστηριχτών του στην συγκέντρωση της 29 ης Απριλίου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με καταγγελίες ασκεί μεγάλη πίεση σε Νομαρχιακούς Συμβούλους αλλά και σε κομματικά στελέχη της Ν.Δ να λάβουν μέρος στην κινητοποίηση της ερχομένης Τετάρτης, και για τον σκοπό αυτό σκοπεύει να προβεί σε μίσθωση τουριστικού λεωφορείου για την μεταφορά τους στην Αθήνα.

Η κομματική βάση της Ν Δ στην Μεσσηνία βρίσκεται σε αναβρασμό, έχουν χάσει την μάχη του καφενείου διότι ο εκλεκτός τους « πρώτος τον λίθο βαλλέτο » σε μια κυβέρνηση που με τα προβλήματα που έχουν συσωρευτει εναντίον της από διάφορα στελέχη της, δείχνει να είναι « με την πλάτη στον τοίχο » στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

Πηγή: Τηλεόραση Best

ΣΧΟΛΙΟ
ΟΥΔΕΙΣ σκέφτηκε αν του νομάρχη του έχουν πρήξει τα συκώτια για να καταφέρει να κανει τα έργα που θέλει.
Αυτό δεν το λεει κανένας. Το μόνο που λενε είναι να μιλάνε κατά του νομάρχη και να τον επικρίνουν για τις επιλογές της ΕΝΑΕ. Να τον κατηγορήσουν για σταύρωμα της παράταξης που τον ανέδειξε. ΛΑΘΟΣ Κύριοι. Τον Κο Δράκο τοην βγάζουν οι Μεσσήνιοι πολίτες γιατί κανει έργα.
Αν δεν έκανε θα είχε πάει σπίτι του προ πολλού.
Καλά κάνει ο νομάρχης και διεκδικεί πράγματα. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ.


2 σχόλια:

  1. Σηκώνει "Μπαιράκι" ο κος Δράκος μάλλον για να ...εκβιάσει να είναι υποψήφιος Βουλευτής .Την Νομαρχία την βαρέθηκε από ότιφαίνεται θέλει να ανοίξει πανιά...για την Βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι απο την περιφερεια . καλο μου ακουγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.