Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι περίπου στις 14:45 - 15:00 στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας.
Επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο OPEL Corsa χρώματος πράσινο με οδηγό τον Χριστόπουλο Δημήτριο ετών 42 κάτοικο Κυπαρισσίας προϊστάμενο του ΙΚΑ Κυπαρισσίας με κατεύθυνση προς τα Φιλιατρά στην θέση Τερψιθέα πολύ λίγο μετά από το βενζινάδιο της Silk Οil (Βενζινάδικο του στραβού που λέμε) για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοίχο περίφραξης και εκτινάχθηκε στην μέση του Δρόμου.
Ο Δρόμος ήταν βρεγμένος από την βροχή που είχε προηγηθεί και ήταν ιδιαίτερα ολισθηρός.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το καπό του αυτοκινήτου ξεκόλησε από το σώμα του οχήματος και κατέληξε απέναντι στις ελιές ενώ ορισμένα από τα εξαρτήματα του ......

αυτοκινήτου σκορπίστηκαν στον δρόμο.

Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας βγήκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου και τραυματίστηκε σοβαρά.
Ειδοποιήθηκε άμεσα το ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου μετέφερε τον τραυματία στα επείγοντα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Από την κλινική εικόνα ο ασθενής παρουσίαζε Ωτόρροια και Ρινόρροια και έτσι κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή στο Νοσοκομείο του Ρίο.

Το ατύχημα αυτό επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της ασφάλειας του δρόμου αυτού στον οποίο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα εκ των οποίων ορισμένα ήταν και θανατηφόρα.
Το ατύχημα αυτό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει στον δρόμο αυτό καθότι ο δρόμος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και λόγω κακής κατασκευής και από τα συνεχή μπαλώματα που έχει το οδόστρωμα.
Έχει γίνει πολύ μεγάλη αναφορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Νομού μας αλλά χωρίς να υπάρξει κανένα απολύτως αποτέλεσμα για την επιδιόρθωση του δρόμου αυτού.
Αξίζει να πούμε ότι εδώ και πολλά χρόνια από την ολοκλήρωση του εκκρεμεί να πέσει ο δεύτερος ασφαλτοτάπητας.

Σας παραθέτουμε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από τον τόπο του ατυχήματος.





















AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ρεπορτάζ: Φιλιατρά News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.