Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Απίστευτα περιστατικά στη Μητρόπολη Τριφυλίας- Ολυμπίας!

Ενα απίστευτο περιστατικό έγινε αφορμή να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στην κοινή γνώμη της Κυπαρισσίας με πολλές προεκτάσεις που συνέβη στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Τριφυλίας και Ολυμπίας.
Όπως επιβεβαιώνεται από κύκλους της Μητρόπολης για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους διάκονος που υπηρετεί χρόνια στην Μητρόπολη φέρεται να είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη υψώνοντας την φωνή του με αποτέλεσμα να παρεκτραπεί η συζήτηση και να υπάρξουν αλλεπάλληλες αντιδράσεις.

Το περιστατικό επιβεβαιώνεται ότι έγινε στα γραφεία της Μητρόπολης και φημολογείται ότι υπήρξε σοβαρή συνέχεια. Σύμφωνα με τις φήμες ο Διάκονος επιχείρησε να "φουντάρει" απο τα γραφεία της Μητρόπολης που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, προκαλώντας το ενδιαφέρον τόσο διερχόμενων περαστικών αλλά και ατόμων που ήταν θαμώνες σε παρακείμενη καφετέρια με αποτέλεσμα το συμβάν να τους προκαλέσει έκπληξη και φυσικά να προκαλεί αναστάτωση μετά με πολλές μετακινήσεις εντός και εκτός της Μητρόπολης.
Ο διάκονος επιχείρησε να σκαρφαλώσει στα κάγκελα των γραφείων της Μητρόπολης αλλά την τελευταία στιγμή αποφύγαμε το μοιραίο...

Σε τηλεφωνική επικοινωνία των τοπικών Μέσων με τον Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο επιβεβαίωσε μόνο τον διαπληκτισμό για το συμβάν που έλαβε χώρα στα γραφεία τονίζοντας οτι πρόκειται για διαταραγραγμένη προσωπικότητα και διάκονο της Μητρόπολης ο οποίος έχει δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν με αποτέλεσμα να υπάρξει ευθεία σύγκρουση και λογομαχία.
Ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό αλλά τα σενάρια στην κοινή γνώμη της πόλης δίνουν και παίρνουν δεδομένου ότι υπάρχουν παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν με τον Μητροπολίτη αναφέροντας διαταραγμένες σχέσεις με τους ιερείς όπως το περιστατικό στην Χώρα και άλλο ένα σε περιοχή της Ηλείας αλλά και ένα ακόμα με αποτέλεσμα 2 διάκονοι να λάβουν Απολυτήριο απο την Μητρόπολη ώστε να χειροτονηθούν στη Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Πηγή: Radio 936

ΣΧΟΛΙΟ
Kάτι άλλο..... παίχτηκε στην Μητρόπολη....... και πήγε να αυτοκτονήσει ο διάκος.
Και καλό θα ήταν ο σεβασμιότατος να μιλήσει ανοικτά για το τι συνέβη.
Λογομαχία υπήρξε αλλά όπως λένε οι δικές μας πληροφορίες δεν ήταν σε τέτοιο βαθμό ώστε να οδηγήσει τον διάκο στο μπαλκόνι της μητρόπολης.
Δεν μπορεί έτσι στα ξαφνικά ο διάκος να τρελάθηκε και να πήγε να φουντάρει...
Ετσι δεν είναι σεβασμιότατε.........???
Τι λετε και εσείς???

9 σχόλια:

  1. Κάτι γαργαλιστικό μου μυρίζει εδώ.

    Κώστας Γ.
    Κυπαρισσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρη κατι συμβαινει με τον Μητροπολιτη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω πληροφορία την οποία όμως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω.
    Δεν μπορώ να την διασταυρώσω δηλαδή.
    Οπότε είναι ΜΗΒ ανακοινώσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως να μην έχουν διαταραγμένη προσωπικότητα οι άνθρωποι όταν είναι καταδικασμένοι εν όνόματι της πίστης τους να καταπνίγουν μια από τις μεγαλύτερες ανθρώπινες ανάγκες.
    Είναι δυνατόν να είναι κανείς ψυχικά υγιής όταν δεν μπορεί να έχει σεξουαλική ζωή.
    Κάποιος μπορεί να πεί, μα αυτοί το διάλεξαν. Σε κάποια ηλικία και υπό την επίδραση του οικογενειακού περιβάλλοντος κάποιοι συνάνθρωποι μας επέλεξαν έναν τρόπο ζωής που νομοτελειακά οδηγεί στην ψυχική διαστροφή. Ομως η φύση δεν καταπολεμάται και έτσι δημιουργούνται τα διάφορα κατά καιρούς παρατράγουδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΠΕΣΜΑΣ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΧΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΧΡΗΣΤΟΦΥΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΕΙΝΕ ΦΡΟΝΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ...-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τώρα , περιμένετε από της μυλωνούς ..ορθογραφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ.Η ΔΙΚΤΑΤΩΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΦΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΚΑΘΗΝΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΣΑΣ...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ.Κ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ,ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.