Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

«Παγώνει» ελλείψει 4,2 δισ. η διοικητική μεταρρύθμιση

Επιβεβαιώνονται πλήρως οι εκτιμήσεις για “πάγωμα” της διοικητικής μεταρρύθμισης κάτω από το φόβο του πολιτικού κόστους που θα είχε για το κυβερνητικό κόμμα.
Σύμφωνα με χθεσινά ρεπορτάζ των αθηναϊκών εφημερίδων η απόφαση παραπομπής της υπόθεσης στο μέλλον, λήφθηκε σε προχθεσινή συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος.

Κατά την επίσημη εκδοχή, ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης διαμήνυσε ότι αδυνατεί να διαθέσει τα 4.2 δισ. ευρώ που χρειάζονται για τη στήριξη του εγχειρήματος.
Ετσι δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ. Παυλόπουλου με τον πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ Νικήτα Κακλαμάνη, στην οποία ο πρώτος επρόκειτο να παραδώσει τις κυβερνητικέςπροτάσεις για τη διοικητική μεταρρύθμιση.
Ως καταληκτική ημερομηνία για τη συνάντηση αυτή είχε οριστεί η 7η Νοεμβρίου και έτσι τοθέμα της διοικητικής μεταρρύθμισης δεν θα συζητηθεί στο επικείμενο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ.

Πηγή: Ελευθερία

ΣΧΟΛΙΟ
Το θέμα της τοποθέτησης στον Πάγο του εγχειρήματος της διοικητικής Μεταρύθμισης Το είχε αναδείξει ΠΡΩΤΟΣ ο κόσμος του επενδυτή και αναδημοσιεύσαμε εμείς την ίδια μέρα κυκλοφορίας της εφημερίδας.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ένας υπουργός ο οποίος δεν έτυχε να έχει κάποια επιτυχία στα τόσα χρόνια στο υπουργείο να θέλει να συνδέσει το όνομα του με ένα πρόγραμμα ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ της περιφέρειας.
Ο Καποδίστριας 1 του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έθαψε τα χωριά μας.
Έθαψε το πιο αγνό κομμάτι των Ελλήνων.
Ο Καποδίστριας 2 θα έθαβε τις πόλεις.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.


Αλλά να ξέρουν τόσο η ΝΔ που κυβερνά τώρα όσο και το ΠΑ.ΣΟ.Κ που ενδεχομένως κυβερνήσει αύριο αν επιβεβαιωθούν τα γκάλοπ ότι Δεν θα σταθούμε με τα χέρια σταυρωμένα. Θα είμαστε απέναντι τους.
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑ
.
ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ, ΕΙΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ.
Και το λέμε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

Να κοιτάξουν να λύσουν τα χιλιάδες προβλήματα που δημιούργησαν στους πολίτες, οι πολιτικές τους και να αφήσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

1 σχόλιο:

  1. Οι δύο εναλλασόμενοι εξουσιαστές μας, αντί να προσπαθήσουν να προωθήσουν τα έργα υποδομής και ανάπτυξης της περιφέρειας, προσπαθούν σε κόντρα με τις τοπικές κοινωνίες, να τις «μεταμορφώσουν» έτσι για να δικαιολογούν τον ρόλο τους.
    Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που πράγματι πιστεύει,πέρα από τις αερολογίες που ακούγονται, ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση στην περιφέρεια με δήθεν διοικητικές μεταρρυθμίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.