Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Φιλιατρά: Ελάχιστη πίεση στις βρύσες. Απογευματιάτικα με καύσωνα κα χωρίς νερό. Ακρα του τάφου σιωπή από την ΔΕΥΑΤ

Φωνάζει και βρίζει ο κόσμος στα Φιλιατρά για την απαράδεκτη κατάσταση με την έλλειψη νερού σήμερα το απόγευμα.
Πολλά τα τηλέφωνα που λάβαμε από εξοργισμένους πολίτες για την έλλειψη νερού.

Δεν έφτανε ο απότομος καύσωνας, από τις 7:30 το απόγευμα η ......

πίεση του νερού άρχισε να πέφτει με γοργούς ρυθμούς ενω μέχρι και πρίν λίγη ώρα η πίεση είναι εξαιρετικά μειωμένη και σε άλλες περιπτώσεις μηδενική με αποτέλεσμα πολύς κόσμος γυρνώντας από το μπάνιο του στην θάλασσα, να μην μπορεί να κάνει έστω και το στοιχειώδες ντους.

Η ΔΕΥΑΤ για μια ακόμα χρονιά αποδείχτηκε ελάχιστη να διασφαλίσει στους πολίτες των Φιλιατρών την στοιχειώδη υποχρέωσή της για την απρόσκοπτη παροχή νερού το οποίο της το ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ με 40αρια ευρω στα "ραβασάκια" που μας στέλνει με απύθμενο θράσος.

Το Φιλιατρά News προσπάθησε να επικοινωνήσει με τα γραφεία της ΔΕΥΑΤ αλλα και με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Παναγιωώτη Γυφτάκη, αλλά η επικοινωνία στάθηκε αδύνατη.

Επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα όπου τον ενημερώσαμε για το τι συμβαίνει και τα τηλέφωνα που δεχτήκαμε από κόσμο με τις έντονες διαμαρτυρίες του για την απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε σήμερα στην πόλη.

Μετα απο διερεύνηση του θέματος ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι έχουν τεθεί δυο γεωτρήσεις εκτός λειτουργίας.
Η πρώτη με ηλεκτρολογικό πρόβλημα καθώς είχε καεί ένα εξάρτημα το οποίο αργά το απόγευμα αποκαταστάθηκε και η δεύτερη γεώτρηση έχει κόψει τον άξονα και τουλάχιστον για το Σαββατοκύριακο θα μείνει εκτός λειτουργίας με την αποκατάσταση της βλάβης να γίνεται από Δευτέρα.
Παρ ολα αυτά, η πρώτη πομώνα λειτουργεί και σιγά σιγά γεμίζει την δεξαμενή και σε λίγη ώρα αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση.

Και εδώ είναι το ερώτημα.
Εφόσον η ΔΕΥΑΤ Γνώριζε το πρόβλημα ΓΙΑΤΙ Δε έβγαλε μια έκτακτη ανακοίνωση για ενημέρωση του κόσμους??



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.