Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Μοναδική η χθεσινή εκδήλωση του Ομίλου Δράσεων και Πολιισμού στον χώρο της βιβλιοθήκης [ Φωτο και Video ]

Μια όμορφη μουσική βραδιά με έντεχνο Ελληνικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε χθες βραδύ στον χώρο του περιπτέρου - Δανειστικής Βιβλιοθήκες που οργάνωσε ο όμιλος δράσεων και Πολιτισμού.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι από όταν ο Όμιλος Δράσεων και πολιτισμού έστησε στο .....

σημείο το περίπτερο αξιοποιήθηκε ένας "νεκρός" χώρος της πλατείας που μόνο υποβάθμιση γνώριζα με τους διάφορους λαθρομετανάστες που συγκεντρώνονταν στο σημείο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών κ. Χαράλαμπος Καναλουπίτης ο Τοπικός Συμβουλος Γιώργος Κωτσάκης, και πολύς κόσμος.
Καλεσμένοι της εκδήλωσης ήταν η Ξανθή Παναγιωτοπούλου (πιάνο - τραγούδι), ο Πέτρος Μιχόπουλος (Κιθάρα - τραγούδι) και η Συγγραφέας Τζίμα Ιμιρζιάδη όπου έκανε την παρουσίαση ενός λευκώματος για την Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.

Αναφέρθηκε στον Σύλλογο για την αναβίωση και προβολή του Διατηρητέου οικισμού και πρότεινε κάτι ανάλογο να γίνει και στα Φιλιατρά τα οποία διαθέτουν πολλά παλιά αρχοντικά σπίτια.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Από τον όμιλο Δράσεων και πολιτισμού ευχαρίστησαν για μία ακόμα φορά την κ. Μπενετόπουλο που παραχώρησε το περίπτερο στον όμιλο, τους εκδοτικούς οίκους και τους ανώνυμους δωρητές βιβλίων, Τον κ. Σασινόπουλο για το χαλίκι που στρώθηκε στον χώρο, τον κ. Στριμπακο για την μεταφορά του, για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης το Κρεοπωλείο του Νίκου Παναγιωτόπουλου και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.