Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Εκλογές θα κάνουν στον σύλλογο Διαφύλαξης Σχολικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς "Ο Μαυροπίνακας".

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιήσει την κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 ο σύλλογος Διαφύλαξης Σχολικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς "Ο Μαυροπίνακας"
Μετά την ίδρυση του συλλόγου το 2008, κυρίως απο εκπαιδευτικούς, αλλά και άλλα
άτομα που ενδιαφέρονται να διαφυλάξουν και να αναδείξουν την σχολική πολιτιστική κληρονομιά και ο κυριότερος σκοπός του είναι η ίδρυση Μουσείου Σχολικής Ζωής στα Φιλιατρά.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ........

καλεί τα μέλη του συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν να γραφούν μέλη, να προσέλθουν την παραπάνω ημερομηνία στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών (πρώην Ι.Ε.Κ) στις 5 μ.μ για να ψηφίσουν.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ενθαρρυντική η πρωτοβουλία ίδρυσης συλλόγου διαφύλαξης σχολικής πολιτιστικής κληρονομιάς για την Τριφυλία, φαινόμενο μοναδικό στην Ελλάδα. Αντίστοιχο μουσείο Παιδείας υπάρχει στην Πανεπιστημιούπολη στην Πάτρα αλλά και στην Κρήτη. θα σας ενδιέφερε να δείτε την κατάσταση που επικρατεί σε κλειστά σχολεία της ορεινής Τριφυλίας, εκεί που δυστυχώς κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να περισυλλέξει αντικείμενα που τόσο όμορφα εκθέτετε εσείς στο χώρο σας. . . http://diavlona.blogspot.com/2010/11/blog-post_23.html
    http://diavlona.blogspot.com/2010/11/blog-post_07.html
    Εύχομαι ολόψυχα με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου να επιτευχθεί η ίδρυση μουσείου και με σκοπό τη διάσωση από ό,τι έχει απομείνει, την διαφύλαξή τους και την ανάδειξή τους. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.