Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Γυναικείο τουρνουά ποδοσφαίρου στα Φιλιατρά

Ενα πολύ αξιόλογο τουρνουά ποδοσφαίρου θα γίνει μέσα στον Ιούνιο στα Φιλιατρά. Πρόκειται για το τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων. Διοργανωτές του τουρνουά είναι η Εράνη και ο Δήμος Φιλιατρών και πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία που γίνεται για πρώτη φορά και αξίζει στήριξης από όλους τους φορείς.

Το τουρνουά που θα είναι για ηλικίες από 8 έως 17 ετών, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιουνίου στο νέο Στάδιο Φιλιατρών και θα συμμετάσχουν οι: Νίκη Καλαμάτας, Αρης Θεσσαλονίκης, Πανπατραϊκός και Αίολος Πύργου.

Το πρόγραμμα των αγώνων δεν έχει βγει ακόμη, όμως το ...........

πιο πιθανό είναι να γίνουν δύο αγώνες κάθε ημέρα. Τέλος, να σημειώσουμε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να έρθουν για να παρακολουθήσουν το τουρνουά και 2-3 παίκτες του Αρη από την ανδρική ομάδα.

3 σχόλια:

  1. Αχ και να ειμουνα πιο νεα...Μπραβο παιδια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sinxartiria kai alla polla teteia tournoua na ginonte giati to stadio prepei na axiopoiithei kata to megisto sosto tropo na ferei kapia nea kinisi sta filiatra.MraBo stous diorganotes kai olous tous eithinontes. therma xairetismata apo Kanada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4 επι 18=72 ατομα συν 70 το λιγοτερο φιλους και συγγενεις δηλ 140 ατομα θα σειτησθουν και θα μεινουν στα φιλιατρα για 2 μερες ,χώρια που θα επισκευθουν και τις παραλιες μας.
    Αυτη ειναι κινηση που δινει ανασες στον τοπο μας,και μακαρι και αλλες τετοιες προσπαθειες να αξιοποιηθει το πανεμορφο νεο Δημοτικο Σταδιο Φιλιατρων.
    Συγχαρτηρια σ αυτους που συνεβαλαν στην πραγματοποιηση των αγωνων αυτων στην πολη μας,
    Καλειται ο φιλαθλος κοσμος της Τριφυλιας και οχι μονο να δωσει με την παρουσια του ωθηση να εχουν οι αγωνες επιτυχια ,και να δωσουν το μηνυμα οτι θελουμε να γινουν τα Φιλιατρα ποδοσφαιρικο κεντρο της Πελοπονησσου και τησ Ελλάδας.
    Ενας φιλαθλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.