Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Προσκληση της ΕΑΣ Μεσσηνίας στους Αγροτικούς Συλλόγους του Νομού.

Πρόσκληση προς όλους τους Aγροτικούς Συλλόγους της Μεσσηνίας για σε κοινή σύσκεψη με το Δ.Σ. απευθύνει Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνετερισμών του νομού μας Βασίλης Κοζομπόλης.

Η σύσκεψη θα γίνει το Σάββατο 24/1/2009 και ώρα 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Νομαρχίας στην Καλαμάτα.

Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα μέτρα που εξήγγειλε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την στήριξη του αγροτικού τομέα καθώς επίσης και σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

4 σχόλια:

  1. Ουσιαστικά είναι η πρώτη μεγάλη νίκη του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών αυτή η πρόσκληση για κοινή σύσκεψη που απήυθυνε η ΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω πάλι Χαράλαμπε ευελπιστώ ότι η ΕΑΣ θα σταθεί δίπλα στα προβλήματα των αγροτών και δεν θα μεσολαβήσει για να κάνει το παιχνίδι της Κυβέρνησης.
    Όπως ξέρουμε όλοι μας ο Πρόεδρος της ένωσης ανήκει ιδεολογικά στην κυβερνώσα παράταξη.

    Ευελπιστούμε λοιπόν να μην πάιξει η ΕΑΣ Μεσσηνίας το ρόλο κατευναστή των αγροτών και να σταθεί στο πλευρό τους.

    Άλλωστε έχει ήδη δοθεί από την κυβέρνηση γραμμή προς τα γαλάζια στελέχη (τρομάρα τους και συμφορά τους) να σπάσουν τα μπλόκα και να καταπέσει ο ξεσηκωμός.

    θα το μάθουμε όμως τι στάση κράτησε η ΕΑΣ Μεσσηνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμμερίζομαι και εγώ τους ενδοιασμούς σου Χάρη για τον ρόλο της ΕΑΣ, όμως με τα μυαλά που έχουν σε λίγα χρόνια 1 ευρώ θα έχει το λάδι. Αυτοί οι καρεκλοκένταυροι πρέπει να καταλάβουν ότι ψηφίστικαν για να υπερασπίζονται το δίκιο των αγροτών και όχι για να ασκούν κυβερνητική πολιτική.
    Τα έχουν μπερδέψει στο μυαλό τους οι άνθρωποι, δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι εκτελεστική εξουσία δηλαδή κυβέρνηση αλλά συνδικαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς το 99,8% από δαύτους ασκούν κυβερνητική πολιτική.
    Είναι τα φερέφωνα του εκάστοτε υπουργού, πρωθυπουργού και λοιπών "συγγενών".

    ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ εύχομαι να μην γίνει κατι τέτοιο αύριο στην σ'ύσκεψη.
    να μην προσπαθήσει κανένας να "περάσει" απόψεις της κυβέρνησης για να κατευνάσει τα πνεύματα.

    Μην ξεχνάς ότι τον Καραμανλή τον έκανε ο κοζομπόλης Επίτιμο ελαιοπαραγωγό και ανάθεμα αν ο ίδιος ο Καραμανλής ξέρει τι είναι το ελαιόλαδο και ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ....

    Σε προεκλογική ερώτηση σε Debate τον ρώτησαν πόσο έχει 1 κιλό ψωμί και πόσο κοστίζει το εισιτήριο του λεωφορείου και απάντησε ότι είναι καλά τα δίδυμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.