Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Τρίπολη ο δικηγόρος από την Κυπαρισσία

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει από το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός δικηγόρος της Κυπαρισσίας, Σπύρος Ιωάννου, ο οποίος έπεσε θύμα άνανδρης δολοφονικής επίθεσης μέσα στο γραφείο του, που απέχει λίγα μόλις μέτρα από το Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας.

Ο άτυχος δικηγόρος είναι 53 ετών, πατέρας δύο παιδιών, ενός φοιτητή Ιατρικής κι ενός μαθητή και σύζυγός του είναι η Σοφία Ιωαννίδη, πταισματοδίκης στον Πύργο Ηλείας. Τον άτυχο δικηγόρο βρήκε αιμόφυρτο στο πάτωμα του γραφείου του φιλικό του πρόσωπο, που σοκαρισμένο από την εικόνα που αντίκρισε ειδοποίησε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για ασθενοφόρο και την Αστυνομία.

Σε κωματώδη κατάσταση

Λίγα λεπτά αργότερα ειδοποιήθηκαν και συνάδελφοί του, οι οποίοι έσπευσαν στον χώρο και είδαν .....

τον καλό συνάδελφό τους να κείτεται σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση!
Μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει άμεσα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρίπολης, που διαθέτει νευροχειρουργό, καθώς οι ίδιοι δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα βαρύτατα τραύματα, που είχε υποστεί στο κεφάλι, πιθανώς και με τη χρήση αντικειμένου.

Στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, ξημερώματα Τρίτης, οι γιατροί τον υπέβαλαν σε όλες τις αναγκαίες εξετάσεις και αμέσως εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Χθες το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκε το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε Νοσοκομείο της Αθήνας, κάτι, ωστόσο, που αποκλείστηκε λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Ο άτυχος δικηγόρος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κάθε λεπτό που περνά είναι κρίσιμο, αφού υπάρχει κίνδυνος, εκτός των άλλων και καρδιακής εμβολής.

Συντετριμμένη είναι η σύζυγός του και οι συγγενείς, που δεν μπορούν να πιστέψουν το «κακό που τους βρήκε... ».

Οι συνάδελφοί του είναι συγκλονισμένοι, όπως και οι κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας, που όλοι τους έχουν να πουν έναν καλό λόγο γι' αυτόν, σημειώνοντας την ακεραιότητά του, την επαγγελματική του συνείδηση, καθώς και την εντιμότητά του...

Μάλιστα, οι συνάδελφοί του έσπευσαν στο Νοσοκομείο Τρίπολης, για να συμπαρασταθούν στον ίδιο και τους οικείους του.

Πηγή: Επικαιρότητα

ΣΧΟΛΙΟ
Επιβεβαιώνεται ΠΛΗΡΩΣ το χθεσινό ρεπορτάζ που έκανε το Φιλιατρά News για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο άτυχος Δικηγόρος Σπύρος Ιωάννου και που το διαβάσατε μέσα από το έγκυρο Φιλιατρά News.
Ελπίζουμε κάποιος "ανώνυμος" που αμφισβήτησε το ρεπορτάζ, να πήρε την "πληρωμένη" απάντηση που του άξιζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.