To περιστατικό συνέβη στο ισόγειο του κτιρίου που στεγάζει την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Αμαλιάδας, τη στιγμή που ο 35χρονος αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. έβγαζε τη ζώνη με το όπλο μετά το τέλος της βάρδιάς του.
Ο αστυνομικός όπως γράφει το ...........
ilialive.gr βρισκόταν στα γραφεία της Ομάδας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όπλο του εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στο πόδι.
Ο αστυνομικός έπεσε σφαδάζοντας στο πάτωμα ενώ συνάδελφοί του έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί ακούγοντας τον πυροβολισμό μέσα στην Υποδιεύθυνση.
Ο τραυματισμένος αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και δεν κινδυνεύει από το τραύμα του και ενώ το περιστατικό αποδίδεται σε ατύχημα.
ante tora na paei se simvan o rambo na deis panigiria....perastika alla an vlepeis erga ayta pathenis
ΑπάντησηΔιαγραφή