Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φιλιατρών

Τα μέλη του κόμματος καλεί στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του κινήματος Κος Θανάσης Γαλανόπουλος για ανανέωση της κάρτας μέλους του κινήματος.
Η ανακοίνωση που εξεδόθη από τον Τ.Ο. Φιλιατρών αναφέρει: ......


Η τοπική οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φιλιατρών καλεί τα μέλη της τοπικής οργάνωσης από 8 - 12 Μαρτίου και από ώρα 19:00 έως 21:00 να προσέλθουν στα γραφεία της Τοπικής οργάνωσης για ανανέωση της κάρτας μέλους.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο.
Γαλανόπουλος Αθανάσιος

Επιδότηση 8 - 12 Μαρτίου οι πληρωμές

Από τις 8 έως τις 12 Μαρτίου θα πληρωθούν οι παραγωγοί το υπόλοιπο των επιδοτήσεων για το 2009, ενώ όσοι δεν έχουν μεταβολές, μπορούν από προχθές να καταθέτουν αιτήσεις για την ενιαία ενίσχυση του 2010 στον ΟΠΕΚΕΠΕ, που ανέλαβε το συγκεκριμένο κομμάτι των ενεργοποιήσεων, μετά την άρνηση της ΠΑΣΕΓΕΣ.

«Όποιος δεν έχει μεταβολές, πηγαίνει από χθες στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ και κάνει ενεργοποιήσεις» σημείωσε στο «Θ» ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Κανελλόπουλος.

Ενώ σχετικά με την ανάθεση του έργου των ενεργοποιήσεων .......

για το 2010 στον ΟΠΕΚΕΠΕ, παρατήρησε: «Το κράτος πρέπει να παρέχει στους πολίτες τις υπηρεσίες του. Τόσα χρόνια δεν τις παρείχε, τώρα τις παρέχει. Η βούληση άλλαξε. Δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, γιατί όλα είναι σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, υπάρχει η τεχνογνωσία, ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει όλα τα αρχεία, με την ψηφιοποίηση».
Όσον αφορά σε εκείνους που έχουν μεταβολές: «Πιθανότατα και αύριο να έχουμε τις διαδικασίες για το πώς θα πιστοποιηθούν οι φορείς που θα κάνουν την ενεργοποίηση του 2010, είτε πρόκειται για Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών, είτε για το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, είτε για οποιονδήποτε άλλο φορέα πληροί τα κριτήρια της πιστοποίησης.
Για το 2010 ακολουθείται αυτή η διαδικασία, πιστοποίησης ενδιαφερομένων ανά περιοχή, γιατί δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια ώστε να γίνει διαγωνισμός. Για το 2011 θα γίνει διαγωνισμός για όλη την Ελλάδα, βγαίνει στον αέρα την Παρασκευή στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αφού πριν δημοσιευθεί σε αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

ΕΑΣ Μεσσηνίας

Από την πλευρά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, ο γενικός διευθυντής της Δημήτρης Ραπτέας σχολίασε πάνω στα νέα δεδομένα: «Αιφνιδιάστηκα από την είδηση. Θεωρώ ότι δε θα ήταν άσχημο να αναλάβει το έργο ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε να αλαφρώσει και το βάρος από τις Ενώσεις, όμως πιστεύω ότι είναι δύσκολο να αντικατασταθεί ο ρόλος των Ενώσεων. Για παράδειγμα, η δική μας έχει πολύ καλά δίκτυα σε όλο το πλάτος του νομού, με 7 υποκαταστήματα. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δε διαθέτει αυτού του είδους την υποδομή και οργάνωση. Μακάρι να ανταπεξέλθει, έστω και για τις δηλώσεις που δεν έχουν μεταβολές. Μήπως, όμως, αυτό οδηγήσει σε ταλαιπωρία των παραγωγών; Δεν ξέρω. Θα φανεί στην πορεία. Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθούν οι παραγωγοί».

Πηγή: Θάρρος

Γαργαλιάνοι Αισιοδοξία για τις τιμές του λαδιού

Την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει ανάκαμψη των τιμών του λαδιού εκφράζει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γαργαλιάνων Ηλίας Βαρούτσος, όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ. Παράλληλα, τονίζει ότι παρατηρείται ανοδική διάθεση στις διαπραγματεύσεις που γίνονται αυτές τις μέρες, σε σχέση με τις τελευταίες τιμές που είχε πουληθεί λάδι.

«Είμαστε στο τελείωμα της συγκομιδής, μπορώ να πω στο 98% ...........

της παραγωγής. Φέτος ήταν μια χρονιά που είχαμε καρπό, αλλά δεν είχαμε τόσο καλές αποδόσεις σε όλη τη διάρκεια, πέρα από τώρα στο τέλος, ενώ οι τιμές ήταν χειρότερες από πέρυσι, αν τις συγκρίνουμε στις αντίστοιχες ημερομηνίες. Τώρα φαίνεται να υπάρχει μια τάση για ανάκαμψη. Η τελευταία τιμή ήταν στο 2,10. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε βγάλει καινούργια καθώς είμαστε σε διαπραγματεύσεις, πιστεύω όμως ότι θα είναι καλύτερες. Το πόσο θα κρατήσουν και πού θα διαμορφωθούν ακόμη δεν το ξέρουμε, θα φανεί στην πορεία. Βλέπουμε μια τάση για άνοδο, 10 - 15 λεπτά, γιατί υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη ζήτηση σε σχέση με ό,τι είχαμε μέχρι τώρα. Το άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι άλλες ελαιοπαραγωγικές περιοχές δεν έχουν τόσο καλά λάδια φέτος και εκεί ποντάρουμε, ότι θα έχουμε κάποιες καλές εξελίξεις, γιατί έχουμε πολύ καλά λάδια».

Πηγή: Θάρρος

Εράνη: Με μισή ομάδα κόντρα στον Πανηλειακό.

Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εράνης για τον πιο δύσκολο αγώνα της σεζόν, με τον πρωτοπόρο Πανηλειακό στον Πύργο.
Ο προπονητής της ομάδας Πατρίκ Ενγκεμά δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Τσιριγώτη (αποβλήθηκε με κόκκινη στο μάτς με το Λάππα), Κόλλια (έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες) και Ψάρρη (με την δεύτερη αγωνιστική ποινής του).

Νοκ άουτ είναι έχει τεθεί και ο Θανάσης Γκίνο ο οποίος έχει πρόβλημα ........

με τον καρπό του χεριού του και κατά πάσα πιθανότητα να χρειαστεί χειρουργείο.

Κόβονται αγροτικές επιδοτήσεις

Κόβονται από φέτος οι επιδοτήσεις σε αγρότες που εισπράττουν ως 200 ευρώ το χρόνο. Η σχετική απόφαση ελήφθη από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με βάση κοινοτικό κανονισμό.

Στη ρύθμιση αυτή εμπίπτουν περίπου 170.000 αγρότες οι οποίοι έχουν την επιλογή είτε να πουλήσουν τα δικαιώματα τους, είτε ν' αγοράσουν δικαιώματα ώστε να ξεπεράσουν το όριο των 200 ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν αντιμετωπιστεί το ........

θέμα, τα δικαιώματα αυτά θα περιέλθουν στο εθνικό απόθεμα. Πράξεις αγοραπωλησίας δικαιωμάτων μπορούν να γίνουν μέχρι τις 15 Μαΐου 2010.

Παράλληλα, ελήφθησαν αποφάσεις, με τις οποίες:

- Καταργούνται οι ενισχύσεις του ποιοτικού παρακρατήματος στο σκληρό σιτάρι, το λάδι, τις ελιές, το βόειο και αιγοπρόβειο κρέας. Θα μετατραπούν σε ειδικές ενισχύσεις και θα δοθούν στους αγρότες (συνολικά 78 εκατ. ευρώ).

- Αποσυνδέονται οι επιδοτήσεις στο σκληρόσιτάρι, το ρύζι τους καρπούς με κέλυφος, τις πρωτεϊνούχες καλλιέργειες, τους σπόρους σποράς και τα μεταποιημένα εσπεριδοειδή. Συνδεδημένη ενίσχυση διατηρούνται μόνον στο βαμβάκι.

Θα δημοσιοποιούνται όλες οι επιδοτήσεις και οι δικαιούχοι αγρότες.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δηλώσεις Νάντιας Γιαννακοπούλου για τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης

Μετά από την ανακοίνωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της κυβέρνησης, κ. Πεταλωτή, σχετικά με τα έκτακτα μέτρα οικονομικής πολιτικής, η βουλευτής Μεσσηνίας κ. Νάντια Γιαννακοπούλου προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια δύσκολη καμπή για την Ελλάδα, την ελληνική οικονομία, τον ελληνικό λαό. Σε αυτή την καμπή, η κυβέρνηση του τόπου οφείλει να δείξει και δείχνει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ευθύτητα. Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, προσωπικά, παρά το γεγονός ότι 5 μήνες τώρα δίνουν μάχες, παίρνουν μέτρα και προχωρούν σε αλλαγές, βρίσκονται μπροστά σε μια δυσάρεστη αναγκαιότητα, την επιβολή αυτών των μέτρων.

Κατανοούμε πλήρως ότι πολλές από τις αποφάσεις που αναγκαζόμαστε ..........

να πάρουμε σήμερα δυσαρεστούν τους εργαζόμενους και τα νοικοκυριά. Ωστόσο, επαναλαμβάνω ότι είναι αναγκαιότητα για τη σωτηρία της οικονομίας. Προσωπικά, πιστεύω ότι δεν θα βγούμε σε μόνιμη βάση από το αδιέξοδο, αν δεν πληρώσουν ανάλογα και αυτοί που απομυζούν τον πλούτο της χώρας.
Είναι αναγκαιότητα για να μπορέσουμε να πούμε στο τέλος της τετραετίας ότι με τις θυσίες μας, τις θυσίες του ελληνικού λαού διασώσαμε τη χώρα και προχωράμε σε μια άλλη Ελλάδα».

Καμία επιστροφή ΦΠΑ έως 31 Μαϊου

Την τροποποίηση της ΑΥΟ 1060481/4643/810/ΠΟΛ 1073/21.7.2004 για τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις επιστροφής ΦΠΑ ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με τη νέα απόφαση, έως 31/5/2010 δεν θα πραγματοποιείται καμία επιστροφή φόρου χωρίς προηγούμενο προσωρινό ή τακτικό έλεγχο.

Όπως διευκρινίζεται στη σχετική απόφαση του υπουργού .......

Οικονομικών, κατά παρέκκλιση του άρθρου 3.1.α της ΑΥΟ ΠΟΛ 1073/2004, και μέχρι την οριστική αναμόρφωση της εν λόγω απόφασης με την υιοθέτηση νέων διαδικασιών επιστροφής, με σκοπό τη διασφάλιση των συμφερόντων του δημοσίου και χωρίς καθυστέρηση επιστροφής του ΦΠΑ στους πραγματικούς δικαιούχους, για το χρονικό διάστημα από τη δημοσίευση της εν λόγω απόφασης και μέχρι 31.5.2010, δεν θα πραγματοποιείται καμία επιστροφή φόρου, χωρίς προηγούμενο προσωρινό έλεγχο ή τακτικό έλεγχο σύμφωνα με την περίπτωση γ της παραγράφου 1 του άρθρου 3 της ΑΥΟ ΠΟΛ 1073/2004.

Οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. οφείλουν να προχωρήσουν, άμεσα κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, σε προσωρινούς ελέγχους που αφορούν αιτήσεις επιστροφής που εκκρεμούν, με προτεραιότητα την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων επιστροφής.

Όπως διευκρινίζεται, για τις αιτήσεις επιστροφής για τις οποίες έχει ήδη πραγματοποιηθεί προσωρινός ή τακτικός έλεγχος μέχρι τη δημοσίευση της απόφασης, η επιστροφή πραγματοποιείται. Αντίθετα υποθέσεις επιστροφής χωρίς έλεγχο, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να έχει καταχωρηθεί η σχετική απόφαση περί επιστροφής μέχρι τη δημοσίευση της παρούσας, υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την πραγματοποίηση της επιστροφής.

Επίσης, οι διατάξεις που αφορούν την υποχρέωση διενέργειας τακτικού ελέγχου, είτε με βάση στοιχεία που διαθέτει η υπηρεσία, είτε με βάση στοιχεία που διαπιστώνονται κατά τον προσωρινό έλεγχο, συνεχίζουν να εφαρμόζονται.

Οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. θα πρέπει να αναφέρουν στο υπουργείο, εντός 10 ημερών από τη λήξη εκάστου μήνα, τον αριθμό των ελέγχων που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια του μηνός, τον αριθμό των εκκρεμουσών αιτήσεων επιστροφής καθώς και τα αποτελέσματα του ελέγχου.

Για τους ανωτέρω ελέγχους, τονίζεται, όσον αφορά αιτήσεις επιστροφής που αφορούν εξαγωγές και ενδοκοινοτικές παραδόσεις, χρησιμοποιούνται υποχρεωτικά, μεταξύ άλλων, τα στοιχεία για τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές που προκύπτουν από το σύστημα VIES, καθώς και τα στοιχεία που προκύπτουν από το σύστημα ICIS, όσον αφορά τις εξαγωγές.

Τέλος, οι αρμόδιοι επιθεωρητές οφείλουν να ελέγχουν την εκτέλεση της εν λόγω απόφασης και σε περίπτωση διαπίστωσης παρεκκλίσεων να αναφέρουν σχετικά.

Αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ. Από 1/4 έως 29/10 οι αιτήσεις αγροτών ειδικού καθεστώτος

Τη μετάθεση του χρόνου υποβολής αιτήσεων επιστροφής ΦΠΑ από τους αγρότες του ειδικού καθεστώτος, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ αγροτών του ειδικού καθεστώτος, οι οποίες αφορούν παραδόσεις αγροτικών προϊόντων και παροχές αγροτικών υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη χρήση 2009, ειδικά για το έτος 2010, υποβάλλονται από 1ης Απριλίου 2010 έως 29 Οκτωβρίου 2010.



Εκτακτα οικονομικά μέτρα. Ψαλίδι σε επιδόματα και δώρα, αύξηση σε ΦΠΑ

Νέα έκτακτη εισφορά 1% θα κληθούν να καταβάλουν οι πολίτες με εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ. Στο 45% αυξάνεται ο φορολογικός συντελεστής για την υψηλή εισοδηματική κλίμακα, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα έκτακτα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής.

Ο κ. Πεταλωτής ανακοίνωσε επίσης την κατάργηση απαλλαγής του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο ηλεκτρικό ρεύμα. Η επιβολή του φόρου αυτού συνεπάγεται επιβάρυνση μιας οικογένειας με μέση κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος 1.770 KW/h το τετράμηνο, στα 9,7 ευρώ.

Επιγραμματικά, στα έκτακτα μέτρα για ...............

την εξασφάλιση της πιστής εφαρμογής του ΠΣΑ, τα οποία θα αποδώσουν συνολικά 4,8 δισ. ευρώ, περιλαμβάνονται:

- Περικοπή του 14ου και του 13ου μισθού στο δημόσιο τομέα κατά 30%

- 12% περικοπή των πάσης φύσεως επιδομάτων δημοσίου (εξαιρούνται τα οικογενειακά επιδόματα, κίνητρο αποδόσεων και επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών)

- Αύξηση του ΦΠΑ κατά 2 μονάδες

- «Πάγωμα» όλων των συντάξεων – δεν επηρεάζονται τα επιδόματα γιορτών και αδείας

- Αύξηση 9 λεπτά στην τιμή της βενζίνης, αύξηση 3 λεπτά στο πετρέλαιο κίνησης. Παραμένουν ίδιες οι τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης.

- Απαλλαγή στον ειδικό φόρο πετρελαίου που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ

- Αύξηση κατά 20% των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε τσιγάρα και ποτά

- Εισαγωγή ειδικών φόρων κατανάλωσης σε είδη πολυτελείας (αυτοκίνητα με τιμή αγοράς πάνω από 35.000 ευρώ, σκάφη αναψυχής, πολύτιμοι λίθοι κ.ά.)

- Περιορίζεται κατά 5% το εθνικό σκέλος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε επίσης μείωση των δαπανών για την παδεία, καθώς θα μειωθούν οι πιστώσεις για προγράμματα που υπάγονται στο αρμόδιο υπουργείου.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πεταλωτής, για τον εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθα ενέργειες:

- Καταργούνται οι αμοιβόμενες επιτροπές στο δημόσιο

- Απαγορεύεται η χορήγηση μπόνους

- Μπαίνει τάξη στις υπερωριακές αμοιβές και στις δαπάνες για μετακινήσεις

- Γίνεται αναστολή προσλήψεων στο δημόσιο τομέα το 2010 εκτός από Παιδεία, Σ.Α., Υγεία

- Το 2011 θα γίνεται μία πρόσληψη για κάθε πέντε συνταξιοδοτήσεις.

«Η μάχη με το χρόνο θα είναι σκληρή»

Σχετικά με την οικονομική συγκυρία, ο κ. Πεταλωτής δήλωσε πως η κυβέρνηση δίνει μία «τεράστια μάχη ενάντια στη χειρότερη δημοσιονομική κατάσταση που έχει βιώσει ποτέ η χώρα». μας.

«Δίνουμε μεγάλη μάχη ενάντια στο χρόνο στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτουμε για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, για να νοικοκυρέψουμε το κράτος», πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε τις αποφάσεις δύσκολες, ωστόσο υπογράμμισε πως η κυβέρνηση αποφάσισε να εφαρμόσει τα μέτρα μόνη της, «προτού μας τα υποβάλουν».

Καταλήγοντας, ο κ. Πεταλωτής προειδοποίησε πως «η μάχη με το χρόνο θα είναι σκληρή, οι μήνες που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμοι για να αποδείξουμε πως αυτή η οικονομία μπορεί να τα καταφέρει να ξεπεράσει τα αδιέξοδα».

Cosmote: mobile internet έως 28,8Mbps

Την εμπορική διάθεση αναβαθμισμένων υπηρεσιών ευρυζωνικού Internet με ταχύτητες έως 28,8 Mbps ξεκινά η Cosmote μέσω των προγραμμάτων “COSMOTE Internet On The Go”.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείς, μέσω της ...........

προηγμένης τεχνολογίας HSPA+MIMO (High Speed Packet Access, Multiple Input Multiple Output) , οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη υψηλότερες ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 28,8 Mbps και αποστολής έως 5.8 Mbps, για εύκολη πρόσβαση στο Internet, όπου και όποτε θέλουν, με πλούσιες σε περιεχόμενο online εφαρμογές (πλοήγηση σε ιστοσελίδες με πολυμέσα, ανταλλαγή e-mail, αποστολή και λήψη φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο κ.λπ.).

Οι νέες ταχύτητες είναι διαθέσιμες με το αναβαθμισμένο USB Stick ZTE MF662, το οποίο, μάλιστα, διατίθεται δωρεάν σε επιλεγμένα προγράμματα “COSMOTE Internet On The Go”.

Καταργούνται επίσημα 16 Αστυνομικοί Σταθμοί στη Μεσσηνία.

Καταργούνται επίσημα πλέον 16 Αστυνομικοί Σταθμοί στη Μεσσηνία, κι αφού χρειάστηκε επί πολλά χρόνια οι φορολογούμενοι – όπως πολλάκις είχε επισημάνει με εκτενή δημοσιεύματά του το «Θάρρος» - να πληρώνουν χρήματα για ενοίκια κτηρίων που μονίμως είχαν στην πόρτα τους λουκέτο.

Με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, καταργούνται οι εξής Αστυνομικοί Σταθμοί: ..........

Θουρίας, Αρτεμισίας, Μεθώνης, Χανδρινού, Χατζή, Λογγά, Σιδηροκάστρου, Ανδρούσας, Αριστομένη, Τρικόρφου, Βαλύρας, Δωρίου, Ψαρίου, Κάμπου, Αγίου Νικολάου και Πλάτσας.

Διατηρούνται, αν και είναι κλειστοί ή υπολειτουργούν, οι Αστυνομικοί Σταθμοί Άριος, Αρφαρών, Διαβολιτσίου, Χώρας και Κορυφασίου.

Πηγή: Θάρρος

Δ' Εθνικής 6ος Όμιλος: Οι διαιτητές της 21ης Αγωνιστικής.


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Διαιτητής: ΛΙΒΕΡΗΣ Α [ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ]
Βοηθοί: ΜΑΡΙΝΟΣ Β [ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ] και ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Δ [ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ]
Παρατηρητής: ΝΑΣΚΟΣ Ι [ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ]

Οι διαιτητές στα υπόλοιπα παιχνίδια: ..........

AO ΚΡΟΚΕΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Διαιτητής: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛ [ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗ ]
Βοηθοί: ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ Χ [ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ ] και ΓΛΙΑΤΗΣ Κ [ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ ]
Παρατηρητής: ΣΕΛΟΥΛΗΣ [ Α ΑΘΗΝΩΝ ]

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ
Διαιτητής: ΚΑΛΑΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ [ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ]
Βοηθοί: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Ν [ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ] και ΘΕΟΔΩΡΟΥ Α [ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ]
Παρατηρητής: ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ Π [ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ]

ΛΙΒΑΘΩ - ΑΧΑΙΚΗ
Ο αγώνας θα παρθεί για την Αχαϊκή στα χαρτιά με σκορ 3-0.

ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝ - ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Διαιτητής: ΜΗΤΣΙΟΣ Χ [ ΗΠΕΙΡΟΥ ]
Βοηθοί: ΠΑΣΧΑΛΗΣ Γ [ ΗΠΕΙΡΟΥ ] και ΧΑΡΙΣΗΣ Κ [ ΗΠΕΙΡΟΥ ]
Παρατηρητής: ΤΟΜΑΡΑΣ Σ [ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ]

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ
Διαιτητής: ΚΟΛΛΙΑΣ Γ [ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ]
Βοηθοί: ΜΕΛΕΤΗΣ Α [ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ] και ΞΙΑΡΧΟΥ Α [ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ]
Παρατηρητής: ΣΤΡΙΦΑΣ Γ [ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ]

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ
Διαιτητές: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ [ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ]
Βοηθοί: ΦΑΣΟΥΛΗΣ Θ [ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ] και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Κ [ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ]
Παρατηρητής: ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ Ν [ ΗΛΕΙΑΣ ]

ΖΑΒΛΑΝΙ - ΤΣΙΛΙΒΙ
Διαιτητής: ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ Δ [ ΑΡΤΑΣ ]
Βοηθοί: ΦΑΝΤΗΣ Π [ ΑΡΤΑΣ ] και ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ Α [ ΑΡΤΑΣ ]
Παρατηρητής: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ [ ΗΛΕΙΑΣ ]

Πηγή: Εράνη Φιλιατρών

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Μαρτίου 2010

Κλικ για πλήρες μέγεθος.

ele3.jpg (757 KB) 8arr03.jpg (233 KB) Foni3.jpg (305 KB)