
Τα άτομα που συμμετείχαν στην έρευνα χωριστήκαν ..........
σε ομάδες ανάλογα με την ποσότητα ελαιόλαδου που κατανάλωναν, καθόλου, μέτρια ή πολύ. Τα αποτελέσματα έδειξαν τα εξής: όσοι κατανάλωναν μεγάλη ποσότητα είχαν 41% λιγότερες πιθανότητες να οδηγηθούν σε εγκεφαλικό επεισόδιο, σε σχέση με την ομάδα των ατόμων που δεν κατανάλωνε σχεδόν καθόλου.
Όπως δήλωσε η επικεφαλής της έρευνας: «Η έρευνά μας δείχνει ότι πρέπει να υπάρξουν νέες συστάσεις για την ημερήσια διατροφή, ώστε να αποφεύγονται τα εγκεφαλικά στα άτομα άνω των 65 ετών. Τα εγκεφαλικά είναι τόσο συχνά στους ηλικιωμένους και το ελαιόλαδο είναι ένας φθηνός και εύκολος τρόπος αποφυγής τους».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.