
Το Σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε ..........
επιχειρηματίες (και στελέχη) φιλοξενίας και εστίασης και θα διαπραγματευθεί τα θέματα «Κολυμβητικές δεξαμενές και κίνδυνοι από τους μικροοργανισμούς», «Νόσος Λεγεωναρίων: Πρόληψη και αντιμετώπιση του κινδύνου στο νερό των Ξενοδοχειακών Μονάδων», «Ασφάλεια Τροφίμων μέσω εφαρμογής ενός συστήματος HACCP των Ξενοδοχειακών Μονάδων» και «ΕΦΕΤ και Επιχειρήσεις Τροφίμων – Εκπαίδευση προσωπικού», που θα παρουσιάσουν έγκυροι ειδικοί επιστήμονες.
Χορηγός της εκδήλωσης: Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μεσσηνίας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.