Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποινή που έχει δοθεί ποτέ σε ΚΑΕ, ενώ οι «ερυθρόευκοι» καλούνται να πληρώσουν και πρόστιμο 111.000 ευρώ.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ασκήσει .........
έφεση, λόγω του ότι η συγκεκριμένη τιμωρία είναι πρωτόγνωρη για τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν να τιμωρηθούν με πέντε ή έξι αγωνιστικές.
Αναλυτικά η ποινή του Ολυμπιακού:
1. Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ:
α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€,
β) για εκτεταμένες συμπεριφορές βίας που είχαν ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) τριών (3) αγωνιστικών και πρόστιμο 50.000,00€ και
γ) για εκτεταμένες συμπεριφορές βίας που προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) έξι (6) αγωνιστικών και πρόστιμο 60.000,00€ και
2. Επικυρώνει την α΄ έγγραφη προειδοποίηση κατά την έννοια της παρ. 6 του άρθρου 28 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος για χρήση δείκτη laser κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 6-6-2010.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.