Το πρώτο υπαίθριο καρπούζι Τριφυλίας κόπηκε χθες το μεσημέρι σε χωράφφι του Λιμενριού Φιλιατρών και φορτώθηκε σε τετράγωνες πλαστικές παλέτες σε φορτηγό ψυγείο.
Το φημισμένο σε .....
πολλές αγορές της Ευρώπης και γνωστό για την άριστη ποιότητα και γεύση του καρπούζι Τριφυλίας με τις θρεπτικές και ευεργετικές του ιδιότητες ξεκίνησε χθες Σάββατο για την αγορά της Αθήνας.
Στο αποτέλεσμα αυτό συνετέλεσαν και οι άριστες καιρικές συνθήκες οι οποίες βοήθησαν κατα πολύ στην πρωιμότητα της φετινής παραγωγής.
Τις επόμενες ημέρες ξεκινά και για τις αγορές της Ευρώπης και του κόσμου,να κατακτήσει τις αγορές του κόσμου, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερες χώρες από όσες ήδη εξάγεται.
Ευχόμαστε σε όλους τους παραγωγούς καλή σοδειά και καλά κέρδη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.