Ο κ. Κουσελάς ενημέρωσε τον Υπουργό ότι η δημιουργία ...........
του συγκεκριμένου Τμήματος Μεταγωγών έχει δρομολογηθεί εδώ και μήνες. Ειδικότερα, έχει εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη δημιουργία 6 Τμημάτων Μεταγωγών σε όλη την Ελλάδα, ενώ από τον Φεβρουάριο είχαν εξασφαλιστεί τα σχετικά κονδύλια από το Υπουργείο Οικονομικών, όταν ο ίδιος ο κ. Κουσελάς ήταν Υφυπουργός Οικονομικών.
Όπως τόνισε ο κ. Κουσελάς, στην Καλαμάτα υπάρχουν 37 κενές οργανικές θέσεις και αυτό που απαιτείται για τη λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών Καλαμάτας είναι η έκδοση σχετικής απόφασης από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να δρομολογηθούν οι σχετικές διαδικασίες, σημείωσε δε ότι δύο από τα έξι νέα Τμήματα Μεταγωγών (Λαμίας και Ηρακλείου) ήδη λειτουργούν.
Ο κ. Παπουτσής δεσμεύτηκε για την άμεση αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, που έχει πλέον φτάσει στο τελικό στάδιο και δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω καθυστέρησης.
ΟΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΙΑΤΙ ΘΑΨΑΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ,ΔΡΑΚΟ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΚΟΥΣΕΛΑ?