Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Εκλογές ή κυβέρνηση συνεργασίας ζητά ο ΛΑΟΣ

Το αίτημά του είτε για διεξαγωγή εκλογών είτε για κυβέρνηση συνεργασίας επανέλαβε το Σάββατο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο κ. Καρατζαφέρης παρουσίασε τις θέσεις του για την αντιμετώπιση της κρίσης, τις προτάσεις του για το άμεσο μέλλον και ανέθεσε στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μάκη Βορίδη, τη σύνταξη του προγράμματος, με το οποίο ο ΛΑΟΣ θα απευθυνθεί στο... λαό, όταν γίνουν εκλογές.

Παράλληλα, άσκησε σκληρή κριτική στην .........

κυβέρνηση και την αξιωματική αντιολίτευση, ενώ εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν είτε μέσα στο Νοέμβριο είτε εντός του προσεχούς εξαμήνου.

Ζήτησε μάλιστα απο τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να τεθούν σε «επιστράτευση», όπως είπε χαρακτηριστικά, προκειμένου το κόμμα να πετύχει την καλύτερη επίδοσή του. Εκτίμησε δε, ότι, εάν γινουν εκλογές, ο ΛΑΟΣ θα συγκεντρώσει πλέον των 30 βουλευτών.

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε επίσης στην εξωτερική πολιτική και στα ελληνοτουρκικά, και χαρακτήρισε τους κ.κ. Ερντογάν και Νταβούτογλου ως «το καλύτερο δίδυμο που είχε η Τουρκία μετά τους Κεμάλ Ατατούρκ και Ινονού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.