Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ανοικτή επιστολή του Πέτρου Τατούλη στους Πελοποννήσιους πολίτες "Την Κυριακή κερδίζουμε και αυτήν την μάχη- Ψηφίζουμε ΜΟΝΟ για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ"

Συμπατριώτες μου,

Σήμερα, λίγες ώρες πριν ανοίξουν εκ νέου οι κάλπες, σας απευθύνομαι ανοικτά και καθαρά όπως κάνω πάντοτε. Απευθύνομαι σε όλες και όλους: τους ελευθερόφρονες νεοδημοκράτες, τους δημοκράτες και .....

ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 30/05/2019

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ κύριε ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ?

Σημερινό έργο (30/05/2019) έξω από το δημαρχείο Φιλιατρών.

Έριξε το επιτελείο του δήμου, ένα κουβά πίσσα.

Το υπόλοιπο άραγε, θα το καλύψετε μετά τις εκλογές κύριε ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ??

Αυτό είναι το μήνυμα των .....

Παρέμβαση του Νομικού Συμβούλου της 6ης ΥΠΕ κ Φώτη Λεπίδα στην κόντρα Λεβεντάκη - Κατσίβελα

Με ηλεκτρονικό μηνυμα που απέστειλε σήμερα ο Νομικός Σύμβουλος της 6ης ΥΠΕ κ Φωτης Λεπίδας, απαντα σε σχόλια κασι "ψευδείς ειδήσεις" όπως τις αποκαλεί στον υποψήφιο Δημαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντακη.
Η Επιστολή .....

Νέα παράταση για την υποβολή των δικαιολογητικών στη ΔΕΗ για αγροτικό τιμολόγιο

Νέα παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 δόθηκε στην διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για την συνέχιση του αγροτικού τιμολογίου στους δικαιούχους αγροτικών. εκμεταλλεύσεων
Η ΔΕΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα ανακοινώνει τα εξής:

Απαντηση Λεβεντάκη σε Κατσίβελα για την πρωϊνή του επστολή

Απάντηση στην πρωϊνή επιστολή Κατσίβελα εξέδωσε το μεσημέρι ο Υποψήφιος Δημαρχος κ Γιώργος Λεβεντάκης.
Ο κ Λεβεντάκης του θυμίζει ότι ήταν εκείνος που το ζήτησε πρώτος χωρίς να πάρει ποτέ απάντηση και του επισημαίνει ότι προπαραμονές δεύτερου γυρου εκλογών ειναι ανουσιο καθοτι οτι ητα να πεί στο debate τα εχει πεί στις προεκλογικέ του ομιλίες.

Αναλυτικά η απάντησή Λεβεντάκη

"Ο κ. Λεβεντάκης αρνείται το τηλεοπτικό debate" κατήγγειλε ο κ. Κατσίβελας απο τα Φιλιατρά.

Στις 10 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γ. Λεβεντάκης σε δημοσιευμένη στα ΜΜΕ απαντητική επιστολή του πρότεινε debate για την ενημέρωση του λαού.

Και ήρθε η .....

Ο χθεσινός τελικός του UEFA EUROPA LEAGUE Chelsea - Arsenal από την Cosmote TV

Δείτε τον χθεσινό τελικό του UEFA ανάμεσα στην Chelsea και την Arsenal που μεταδόθηκε ΖΩΝΤΑΝΑ από την Cosmote TV παράλληλα και στο YouTube.

Δείτε τον αγώνα εδω

Γιώργος Λεβεντάκης από Γαργαλιάνους: "Την Κυριακή που θα πάρετε τον φάκελο στα χέρια σας, να βάλετε το χέρι στην καρδιά σας και να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας για το καλό των παιδιών μας."

Κατάμεστη από κόσμο ήταν το βράδυ της Πέμπτης η πλατεία των Γαργαλιάνων στην ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη ο οποίος στην ομιλία του εν όψει του Δεύτερου γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών. Εμφανίστηκε πολύ συγκινημένος .......