Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Τη μνήμη του Αγίου Αθανασίου επισκόπου Χριστιανουπόλεως, τιμούν σήμερα και αύριο στους Χριστιάνους και στην Κυπαρισσία.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γεώργιος Λεβεντάκης, παρέστει σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην Κυπαρισσία, όπου τελέστηκε μέγας πανηγυρικός εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσοστόμου και στη .....

Επίσκεψη Λεβεντάκη στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας

Την Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας επισκευάσθηκε σήμερα Πέμπτη ν16/5 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης όπου συζήτησε με τους ιατρούς το νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και ασθενείς, για τα προβλήματα που .....

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ

1.Επίσκεψη σε Κοινότητες της Δ.Ε. Αυλώνος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες” την Δευτέρα επισκέφθηκαν τις Κοινότητες της Δ.Ε Αυλώνος Αγαλιανή, Πρόδρομο, ......

Γαργαλιάνοι: Ζητούν Κτηνίατρο για την επαναλειτουργία του Κτηνιατρείου

Με Επιστολή προς κάθε αρμόδιο φορέα ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων ενημερώνει το πρόβλημα που υπάρχει με την έλλειψη κτηνιατρείου στην πόλη.
Μάλιστα στην επιστολή τους επισημαίνουν ότι ο Αγροτικός Σύλλογος μαζι με άλλους συλλόγους θα βοηθήσουν στην επανενεργοποίηση του Υπάρχοντος κτηρίου του Κτηνιατρείου.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ Η ΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ή ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Ψάχνω θερμοκήπιο ή κτήμα για αγορά ή ενοικίαση στην περιοχή Φιλιατρά από 5 έως 12 στρέμματα. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6931246300 

Νίκος.

Συνέντευξη του Γιώργου Λεβεντάκη στο Μεσόγειος TV 17 Μαΐου Ωρα 22:00

60408031-603582476785801-1166603698453872640-o

Λειτουργία Λαογραφικού Μουσείου Κυπαρισσίας

Σε μια εποχή όπου η πολιτισμική και ιστορική μας ταυτότητα βρίσκεται σε αμφισβήτηση, είναι καίρια ανάγκη να διασωθεί και να καταγραφεί το πολιτιστικό μας απόθεμα. Ένα από τα συστατικά στοιχεία του πολιτισμικού μας αποθέματος είναι και αυτό που αφορά τις εκφάνσεις του λαϊκού πολιτισμού.

Ο Δήμος Τριφυλίας εξετάζει την προοπτική λειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου στην .....

Ευχαριστήριο από τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Με ασφυκτικά γεμάτο το κέντρο «Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ» στην Αγία Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών. Άνθρωποι από όλη την Τριφυλία και την Καλαμάτα τίμησαν με την παρουσία τους τον 93χρονο δραστήριο Σύλλογο Φιλοπροόδων.

Στην εκδήλωση .....

ΕΘνική Τράπεζα Φιλιατρών: Οριστικό λουκέτο στις 7 Ιουνίου. Ακολουθεί και η ΕΤΕ Γαργαλιάνων

Μόλις 5 μήνες ίσχυσε η Αναπροσαρμογή των ημερών λειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας στα Φιλιατρά που είχε αποκαλύψει Πρώτο το Φιλιατρά News στις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Αν και η τότε .....

Επιστολή από Αγροτικούς Συλλόγυς Φιλιατρών και Γαργαλιάνων για τις ζημιες στην καλλιέργεια Καρπουζιού

Επιστολή προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταυρο Αραχωβίτη και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμποέ υπέστειλαν από κοινού οι Αγροτικοί Σύλλογοι Φιλιατρών και Γαργαλιάνων κάνοντας σχετική αναφορά στις ζημιές που ......

Το Μουσείο Πάνου & Ηλία Ηλιόπουλου γιορτάζει

Το Μουσείο Πάνου & Ηλία Ηλιόπουλου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων, το Σάββατο 18 Μαΐου, με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν ξεναγήσεις.

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), με στόχο να αναδείξει το .....