Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Θέλουμε έναν ισχυρό Περιφερειάρχη ή έναν αναχρονιστικό ‘’διορισμένο’’ Νομάρχη;

Οπως εγραψε στην προσωπική του σελίδα ο Περιοφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Απόστολος Γκουνης, το διακύβευμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο και δεδομένο, η πολιτική και διαχειριστική ωριμότητα του Πέτρου Τατούλη σε αντίθεση με τις αναχρονιστικές αντιλήψεις για ένα υπηρεσιακό Περιφερειάρχη κομματικών συμφερόντων.

Εμείς σταθήκαμε ......

Φιλιατρά: Νέα Διακοπή νερού απόψε τα μεσάνυχτα

Λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης θα γίνει διακοπή νερού σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης 07/5 προς Τετάρτη 08/05 και μέχρι αποκαταστάσεως της βλάβης.

ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Η Ανακοίνωση μας ηρθε απόψε στις 21:07

Απορρίπτουμε συνειδητά την επιχειρούμενη χειραγώγηση, επιλέγοντας τους αληθινούς και ικανούς.

Σε δηλώσεις της στον προσωπικό της Λογαριασμό στο facebook η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και θεμάτων Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα δήλωσε τα εξής για την εκλογική μάχη της 26ης Μαϊου.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26 Μαΐου είναι ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε, να απομακρυνθούμε από τις στείρες κομματικές επιρροές και τα ψευτοδιλήμματα, που εντέχνως κάποιοι με προφανείς λόγους, προσπαθούν να περάσουν στην κοινωνία, για να εγκλωβίσουν ψευδεπίγραφα τους πολίτες.

Όμως οι πολίτες της Πελοποννήσου, σύμφωνα με τα μεχρι τώρα στοιχεία, προσανατολίζονται να .....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Δήμος Τριφυλίας δεν έχει δημοσιεύσει τις οικονομικές καταστάσεις για το έτος 2017 στην Διαύγεια όπως υποχρεούται

Ο Δήμος Τριφυλίας όπως υποχρεούται από τις υπάρχουσες ισχύουσες διατάξεις πρέπει να ελέγχεται από ορκωτούς ελεγκτές λογιστές κάθε χρόνο και παράλληλα να δημοσιεύει στην διαύγεια τα πορίσματα ελέγχου των ορκωτών ......