Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Μάκης Χουλιάρας : Στην σεισμική διέγερση οφείλονται οι περίεργες υπόκωφες βοές που ακούνε τελευταία οι κάτοικοι της ΒΔ Πελοποννήσου .

Στην έντονη σεισμική διέγερση της περιοχής οφείλονται οι παράξενες υπόκωφες βοές που ακούγονται τις τελευταίες εβδομάδες σε διάφορες περιοχές της πεδινής Ηλείας στην ΒΔ Πελοπόννησο , στην Ζάκυνθο και στην Κεφαλονιά . Αυτό ανέφερε στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο και στις .....

Άγγελος Χρονάς: «Στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας αντανακλάται ένα σύστημα Υγείας που δε σέβεται τις ανάγκες των ασθενών»

«Η Υγεία οφείλουμε και πρέπει να είναι στην υπηρεσία του πολίτη.

Ένα σύστημα υγείας που δεν είναι προσβάσιμο, δε λειτουργεί, ταλαιπωρεί τους ασθενείς και δε σέβεται τις ανάγκες τους, είναι ένα σύστημα υγείας που δεν έχει στο επίκεντρό του τον ασθενή.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας εδώ και καιρό με ευθύνη της Κυβέρνησης.

Τα όσα συμβαίνουν με .....

Απόψε ξημερώματα Κυριακής 31 Μαρτίου αλλάζουμε ώρα. Πάμε μία ώρα μπροστά.


Αλλάζει από απόψε τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαρτίου η ώρα, καθώς θα πρέπει να γυρίσουμε όλοι μας το ρολόι μία ώρα μπροστά καθώς τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της θερινής ώρας.

Στις 03:00 τα ξημερώματα της 31ης Μαρτίου θα πρέπει να αλλάξουμε τα......

Απάντηση Κουκούμη στον Κώστα Σαρματζή, Περί «αυτονομίας» της Δ.Ε. Φιλιατρών

Περί «αυτονομίας» της Δ.Ε. Φιλιατρών
(Μία οφειλόμενη απάντηση)

Ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, κος Σαρματζής Κώστας, στην προσπάθειά του να απαντήσει στην τεκμηριωμένη ανακοίνωσή μας που έχει ανοίξει τελευταία «για αυτόνομο Δήμο Φιλιατρών», περνά σε μία προσωπική επίθεση εναντίον μου που – λίγο ως πολύ – με χρεώνει με όλα τα ......