Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Νέα Πελοπόννησος: "Ο κ. Γιώργος Μπουλούκος είναι εκ των ιδρυτικών στελεχών της Νέας Πελοποννήσου και παραμένει ενεργό μέλος της παράταξης."

Η συνεχιζόμενη πρακτική ορισμένων μέσων ενημέρωσης μέσω των fake news και της παραποίησης της αλήθειας να προσπαθούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου είναι βέβαιο ότι θα .....

Ένα ξεχωριστό βιβλίο με τον Εθνικό Υμνο σε ελληνική γραφή Μπράιγ

Ένα νέο βιβλίο με τον Εθνικό μας Ύμνο (όλους τους στίχους) σε κωδικοποίηση Μπράϊγ κυκλοφόρησε σε περιορισμένη έκδοση από μια συμπατριώτισσα μας την Μαρία Λάγαρη.

Η Μαρία Λάγαρη του Γεωργίου, 28 ετών από τα Φιλιατρά, επιμελήθηκε και εξέδωσε σε συνεργασία με τον Οίκο Τυφλών Αθηνών τον Εθνικό μας Ύμνο, τον Ύμνον εις την Ελευθερίαν του Διονυσίου Σολωμού σε κώδικα Braille.

Πρόκειται για ένα ποίημα που .....

Απέσυρε την υποψηφιότητα του από τον Συνδυασμό Τατούλη ο Γιώργος Μπουλούκος αλλά στηρίζει την Νεα Πελοπόννησο

Με ανακοίνωσή που λάβαμε πριν λίγο στο Filiatra News o Συμπαραστάτης του πολίτη στην Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Μπουλούκος ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα πολιτευτεί στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές, στην Πελοπόννησο.

Αναλυτικά η Δήλωση του:

Εκλογές για ανάδειξη συνέδρων στο ΚΙΝΑΛ

Αυτήν την Κυριακή 03/03 θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα οι εκλογές ανάδειξης συνέδρων για το δεύτερο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής από τις 8.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα. Στη Μεσσηνία θα πραγματοποιηθούν εκλογές σε κάθε καλλικρατικό δήμο στα εξής μέρη :

KAΛAMATA: ΔIOIKHTHPIO(A.KOYMOYNΔOYPOΣ)

MEΣΣHNH: ΔHMAPXEIO

ΠYΛOΣ: ΔHMAPXEIO

OIXAΛIA: ΔHMAPXEIO

TPIΦYΛIA: ΔHMOTIKH BIBΛIOΘHKH ΓAPΓAΛIANΩN

Πρόσκληση Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Φιλιατρών

Παρακαλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες του Γυμνασίου Φιλιατρών, να προσέλθουν στο χώρο του Γυμνασίου, το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ. για μία ενημερωτική συζήτηση που αφορά στα παιδιά μας!

Με εκτίμηση ,
Από το Δ.Σ.

Ευχαριστήρια επσιτολή του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών στον Δημο Τριφυλίας.

Ευχαριστήρια επιστολή του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών απεστάλη χθες από τον Εφημέριο του Ναού Πατέρα Διονύσιο Καλογερόπουλο.
Στην επιστολή του το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο ευχαριστεί τον Δήμο Τριφυλίας για τα έργα .......

Λειτουργία ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ το μήνα ΜΑΡΤΙΟ 2019

Το Κέντρο Κοινότητας Τριφυλίας, το οποίο λειτουργεί στο Δημοτικό Κατάστημα Γαργαλιάνων, το μήνα ΜΑΡΤΙΟ 2019 θα δεχθεί ωφελούμενους, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας (με ευθύνη λειτουργίας το ......

Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών: Αποτελέσματα Final 4

Στο final 4 του κυπέλλου Περιφέρειας Πελοποννήσου, συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Οι αγώνες έγιναν στο ξενοδοχείο Pharae Palace στην Καλαμάτα και διοργανωτής ήταν ο .....