Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

Με επιτυχία η συνεστίαση του Πυρσού

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, προσέλευση και κέφι, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην Δεξαμενή, η ετήσια γιορτή του Μορφωτικού Συλλόγου "Ο ΠΥΡΣΟΣ"

Θέλουμε να .......

Ξεκίνησαν οι αντιδράσεις για τα όσα είπε ο Βορίδης στην πίτα της ΝΟΔΕ – Ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος απαντά “για τα περί προδοσίας”

Για τα περί «προδοσίας στελεχών» του κ. Μάκη Βορίδη στην κοπή της Βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ - Ν.Δ Μεσσηνίας

Aπάντηση στα όσα είπε την Παρασκευή από την Καλαμάτα ο Μ. Βορίδης, για εκείνα τα στελέχη της ΝΔ, τα οποία δεν στηρίζουν την υποψηφιότητα Νίκα,χαρακτηρίζοντάς τους ως προδότες δίνει ο επί πολλά χρόνια πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Παναγιωτόπουλος υπήρξε πρώην αντινομάρχης Μεσσηνίας και επί 15 συναπτά έτη πρόεδρος ΝΟΔΕ , ενώ πριν απο λίγο ......

Το Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους

Εν Αθήναις Γιώργος Τράγκας Δευτέρα 04.02.2019

Κόβει την πίτα της η Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας

Την πίτα της κόβει η Ομοσπονδία Συλλόγων- Συνδέσμων Τριφυλίας την Δευτέρα 18-2-2019 και ώρα 18.30 στο Ξενοδοχείο STANLEY Οδυσσέως 1 πλατεία Καραϊσκάκη (στάση metro Μεταξουργείο).
Όπως έχει καθιερωθεί στην φετινή μας εκδήλωση θα τιμήσουμε τον .....

Η Λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Τριφυλίας τον Φεβρουάριο

Το Κέντρο Κοινότητας Τριφυλίας, το οποίο λειτουργεί στο Δημοτικό Κατάστημα Γαργαλιάνων, το μήνα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2019 θα δεχθεί ωφελούμενους, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας (με ευθύνη λειτουργίας το ......

Ξεκινούν στο Βορρέειο τα μαθήματα πλεκτικής

imageΞεκινούν αύριο Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, στο Βορρέειο τα μαθήματα πλεκτικής με θέμα «τεχνικές πλεξίματος για τη δημιουργία τσάντας» και θα διαρκέσουν ενάμιση μήνα περίπου.

Θα γίνονται κάθε Τρίτη και Σάββατο τις ώρες 9:30 - 11:00 π.μ. . Όσοι επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν παρακαλούνται να ζητήσουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή πριν την έναρξη των μαθημάτων καλώντας στο ......

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο για όλη την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 04 Φεβρουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου 2019 εφημερεύει το φαρμακείο:

Άλκης Ξύγκας

Tηλ: 2761 0 33 560

Κιν. 697 76 92 544

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.