Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ευκαιρία Συμμετοχής στην Α' Εθνική Κατηγορία ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών

Την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας στο Σκάκι έχει και πάλι ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών.
Ο Σ.Ο. Φιλιατρών κλήθηκε να αγωνισθεί, ως Δευτεραθλήτρια ομάδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο Πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας που θα γίνει από .....

02 έως 06 Ιουλίου 2019 στην Πάτρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σ.Ο. Φιλιατρών αγωνίσθηκε στην Α' Εθνική, ως Πρωταθλήτρια Περιφέρειας Πελοποννήσου, τις χρονιές 2016 και 2017, ενώ το 2018, ως δευτεραθλήτρια Πελοποννήσου, κλήθηκε να συμμετάσχει αλλά δεν πήγε λόγω αδυναμίας κάλυψης των εξόδων του Ξενοδοχείου. Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε ότι φέτος, με την βοήθεια των φίλων του Σκακιού, δεν θα χαθεί η ευκαιρία και η συμμετοχή θα γίνει πραγματικότητα.

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Γεώργιο Λεβεντάκη, που άμεσα και με μεγάλη προθυμία, μας επιχορήγησε με το ποσό των 500 € για την κάλυψη της προκαταβολής που πρέπει να καταθέσουμε μέχρι την Δευτέρα 10 Ιουνίου στην Ομοσπανδία.

Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους φίλους και χορηγούς μας, για την συνεχή προσφορά τους στο σύλλογο. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η προσπαθειά μας για την συγκέντωση όλου του ποσού συνεχίζεται. Οι φίλοι που επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν, μπορούν να απευθύνονται στον κ. Δημήτρη Κορμά, που εργάζεται στο ΚΕΠ Φιλιατρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.