Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Νέος Δήμαρχος Τριφυλίας εξελέγη ο Γιώργος Λεβεντάκης, "Κάηκαν οι Γαργαλιανοι , η Κυπαρισσία και τα Φιλιατρά από τους πανηγυρισμούς

Ο Γιώργος Λεβεντάκης είναι από χθες ο Νέος Δήμαρχος Τριφυλίας καθώς εξελέγη με ποσοστό που αγγίζει το 70% επι του συνόλου των ψηφισάντων στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το αποτέλεσμα .....

ήρθε νωρίς καθώς αν και οι κάλπες εκλεισαν στις 7 μία ώρα αργότερα υπήρχε ηδη ασφαλές ποσοστό που καταμαρτυρούσε την πολύ ευρεία Νίκη του συνδυασμού ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ Τριφυλίας.
Οπως ήταν φυσικό, οι πολίτες της Τριφυλίας που ηταν στο εκλογικό κέντρο του νέου δημάρχου, αρχισαν να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς μέχρι αργα το βράδυ.

Πανηγύρια και καπνογόνα, σε Γαργαλιάνους και Κυπαρισσία

Θερμής υποδοχής έτυχε τόσο το αποτέλεσμα όσο και ο ίδιος ο Γιώργος Λεβεντάκης ο οποίος αμέσως μετά το ασφαλές αποτελεσμα επισκέφθηκε τους Γαργαλιάνους, όπου μιλώντας στην πλατεία τη πόλης ευχαρίστησε τους Πολίτες της ΔΕ Γαργαλιάνων για την στήριξη που παρείχαν στο πρόσωπο του λέγοντας ότι το αποτέλεσμα ηταν μεγάλη του τιμή που του δίνει δύναμη για να κάνει οσα τους έχει υποσχεθεί.

Ακολούθως ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τριφυλίας επισκέφθηκε την Κυπαρισσία όπου έτυχε θερμότατης υποδοχής. Σε σύντομη ομιλία του είπε ότι Είναι ιδιαίτερα συγκινημένος από το αποτέλεσμα των εκλογών που του επιφύλαξαν και επανέλαβε πως ολα αυτα που είπε θα τα πραγματοποιήσει.
Δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στους πολίτες και θα ακούει τους παντες σε οτι παράπονο υπάρχει.

Αποθεωτική υποδοχή στα Φιλιατρά.

Αποθεωτική ηταν η υποδοχή του νεοεκλεγέντος Δημάρχου στα Φιλιατρά όπου ο κόσμος ήταν τόσος πολύς που είχαν κλείσει το δυτικό δρόμο της πλατείας (από Πειραιώς έως Πεζόδρομο) ενω η αστυνομία διοχέτευε απο αλλους δρόμους την κυκλοφορία.

Ο κ Λεβεντάκης σε δηλωση που παραχώρησε στο εκλογικό του γραφείο, ευχαρίστησε τους Τριφύλιους για την εκλογή του με αυτό το ευρύ ποσοστό.
Συγκεκριμένα είπε:
"Ευχαριστώ πάρα πολύ όλη την Τριφυλία, ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Με γέμισαν περηφάνια και χαρά. Έχω δώσει υποσχέσεις που θα ανταποδώσω. Θα τους τιμήσω όσο με τίμησαν. Τους αγαπώ όλους, θα είμαι δίπλα τους ανά πάσα στιγμή και ώρα. Θέλω να αλλάξω την Τριφυλία, θέλω να της δώσω αυτό το οποίο της αξίζει. Το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδίας μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλου".
Το πανηγύρι συνεχίστηκε στην πλατεία Καποδίστρια όπου ο κόσμος τον επευφημούσε ζητώντας του να βγάλει λόγο.

Ο Δημαρχος μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ανέβηκε στην εξέδρα όπου έτυχε ακόμα μεγαλύτερης αποθέωσης και εκείνος ιδιαίτερα συγκινημένος μίλησε για πολλοστή φορά απο την καρδιά του.
Τα λογια ειναι πριττα και κανένας γραπτός λόγος δεν μπορεί να εκφράσει συναισθήματα.
Στο Video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε λεπτομερώς τα πανηγύρια και τον λόγο μου Δημάρχου μας στην πλατεία.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.