Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Λεβεντάκης από την Κυπαρισσία: «Τέλος τα πολιτικά αποστήματα, τα σπάμε, προχωράμε μόνο για την Τριφυλία» [εικόνες – βίντεο]

Είμαι γνωστής των ευθυνών, δεν ήρθα ξαφνικά να κοροϊδέψω και να παραπλανήσω την Τριφυλία
Ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης, πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου προεκλογική .....

ομιλία στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας ενόψει του β΄γύρου των δημοτικών εκλογών για τον δήμο Τριφυλίας. Ο κ. Λεβεντάκης αναφέρθηκε στο διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης για την Τριφυλία, ενώ για ακόμη μια φορά άσκησε δριμεία κριτική στην τωρινή διοίκηση του δήμου.

«Λένε ότι αυτοί έκαναν πολλά πράγματα, για αυτό βρίσκονται σε αυτά τα χάλια η πλατεία, οι δρόμοι, αλλά και το λιμάνι. Να πάμε να δουν την εγκατάλειψη, για ποια έργα μιλάει ο κ. Κατσιβέλας», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Λεβεντάκης, για να συνεχίσει λέγοντας πως, «Στην παραζάλη του και τον πανικό που τον διακατέχει ο κ. Κατσίβελας μίλησε για έργο δημοπρατημένο που δεν έχει ακόμη δημοπρατηθεί, έχει χάσει την γη κάτω από τα πόδια του».

Θέλουν να λένε ότι εγώ δεν θα προσέξω και δεν πίστεψα ότι αυτά που είπα, ότι η Κυπαρισσία είναι η νύφη της Τριφυλίας, το είπα, το πιστεύω και θα το υποστηρίξω.

Στη συνέχεια είπε πως σέβεται απόλυτα την ιστορία και την συνεισφορά των προηγούμενων δήμαρχων της Κυπαρισσίας, ενώ στόχος του είναι να επανέλθουν πράγματα τα οποία προσπάθησαν οι ίδιοι και έφεραν πνοή στην Κυπαρισσία. Σημείωσε πως τα τελευταία πέντε χρόνια υπάρχει μια απραξία και αδιαφορία, τονίζοντας πως ο κ. Κατσίβελας στις ομιλίες του αναφέρεται σε έργα που ΘΑ δημοπρατηθούν, ΘΑ έρθουν, ή έχουν προγραμματιστεί, διερωτώμενος πότε θα έρθουν.

Αναφέρθηκε εκ νέου στην ΔΕΥΑΤ και ανέφερε πως σήμερα πήγε νέο πρόστιμο ύψους 61.000 ευρώ.

«Πιέζουν κόσμο, παίρνουν τηλέφωνα, χρησιμοποιούν πολιτικά πρόσωπα, που εγώ δεν θα ήθελα να το πιστέψω, αν όμως συμβαίνει, γιατί δεν έρχονται να τον ρωτήσουν 5 χρόνια τι έκανε, και θα τιμωρηθούν και αυτά τα πολιτικά πρόσωπα, αν υπάρχουν. Τέλος τα πολιτικά αποστήματα, τα σπάμε, προχωράμε μόνο για την Τριφυλία, είπε ο κ. Λεβεντάκης.

Για εμένα προέχει η δική σας παρουσία, η περιουσία και τα παιδιά σας. Είμαι γνωστής των ευθυνών, δεν ήρθα ξαφνικά να κοροϊδέψω και να παραπλανήσω την Τριφυλία, θέλω να αφήσω έργο.

Μιλώντας για το ντιμπείτ είπε πως, «δεν με κάλεσε αυτός, αλλά εγώ, μάλιστα το έκανα δυο φορές, αλλά πηρέ εμένα και όλους τους δημάρχους το κανάλι για να κάνουμε ένα ντιμπέιτ, μου είπαν από το κανάλι ότι εμείς κάνουμε την πρόταση και όχι ο κ. Κατσίβελας, έτσι είπε το κανάλι».

Τρομοκρατούν τους υπάλληλους του δήμου, λέγοντας ότι θα τους βάλω βραχιόλια και θα τους πάω φυλακή, δεν είναι έτσι. Οι υπάλληλοι δεν έχουν καμία ευθύνη, κάνουν ότι τους λένε ο δήμαρχος και οι προϊστάμενοι, τόνισε ο κ. Λεβεντάκης, για να συνεχίσει λέγοντας, «Αυτό που έχει σημασία και θα κάνουμε εμείς, είναι ότι προχωράμε μπροστά, και θα κοιτάξουμε το μέλλον και το παρόν, και θα ξεπεράσουμε το παρελθόν, δεν σημαίνει όμως ότι θα ξεχάσουμε τα κακώς κείμενα».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Λεβεντάκης, κάλεσε τους ψηφοφόρους την Κυριακή, να λειτουργήσουν από καρδιάς, να σκεφτούν το μέλλον του τόπου και τα παιδιά τους.

Δείτε εικόνες και βίντεο:



Gargalianoi online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.