Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ (Είναι θέμα αρχής)

Ο συνδυασμός μας η "Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ" από της συστάσεως του το 2014 διακήρυξε ότι είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητος και απαλλαγμένος από πολιτικές και κομματικές επιρροές, χειραγωγήσεις και καπελώματα.
Απομακρύνεται .....

όλο και περισσότερο από συνήθειες και επιρροές του παρελθόντος που έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα στα μάτια των πολιτών, έχουν οδηγήσει τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο και επηρεάζουν αρνητικά το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ο νέος νόμος προβλέπει την ανεξαρτησία των τοπικών συμβουλίων από την διοίκηση του Δήμου, γεγονός που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Και επειδή πιστεύουμε στην ουσιαστική έννοια του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης σεβόμεθα απολύτως τα βασικά της κύτταρα που είναι οι πρόεδροι και τα κοινοτικά συμβούλια.
Για αυτό τηρώντας με θρησκευτική ευλάβεια τις αρχές του συνδυασμού μας, δε διανοηθήκαμε να αναμειχθούμε στη δημιουργία τους.
Η αυστηρή τήρηση αυτής της αρχής θα μας δώσει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να συνεργαστούμε αρμονικά για το καλό του κοινωνικού συνόλου με όλους τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων όταν οι δημότες της Τριφυλίας αναθέσουν με την ψήφο στους στο συνδυασμό μας τη διοίκηση του Δήμου.

Για εμάς οι δημότες είναι όλοι ίσοι. Οι όροι "δικοί μας" και "άλλοι" δεν περιλαμβάνονται στη φιλοσοφία μας.

Χαρίζουμε σε άλλους τις διαχωριστικές γραμμές.

Ας τους κρίνουν οι δημότες της Τριφυλίας.


Με τιμή

Ευστάθιος Ανδρινόπουλος

ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.