Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ευθεία αμφισβήτηση στην Χάϊδω Παναγιωτοπούλου από υποστηρικτές Λιακάκη – Γκρίτζαλη.

Σε έντονο «κυματισμό» μπήκε τα τελευταία 24ωρα ο συνδυασμός «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» της κ. Χάϊδως Παναγιωτοπούλου καθώς η ένταξη στον συνδυασμό της Μαρίας Πανουσιοπούλου, προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες ανάμεσα σε κομμάτι υποψηφίων της και τελικώς αποχώρηση δυο υποψηφίων του Συνδυασμού. Των κ.κ. Θεόδωρου ......

Γρίτζαλη και Αναστάσιου Λιακάκη.

Το γεγονός καταμαρτυρά το έντονο ύφος που χρησιμοποιείται στη δήλωση αποχώρησης του κ Γκρίτζαλη αλλά και η απάντηση την υποψηφίας Δημάρχου προς τον αποχωρήσασα υποψήφιο της.
Μάλιστα ένα σχόλιο που αναρτήθηκε χθες βράδυ στο facebook της κ. Παναγιωτοπούλου δείχνει ότι υποστηρικτές του κ Γκρίντζαλη χρεώνουν στη κ Παναγιωτοπούλου τον βαρύ χαρακτηρισμό της διπροσωπίας.
Όσο για τον κ. Λιακάκη, πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του αναφέρουν ότι ετοιμάζει δήλωση στην οποία θα αναλύει διεξοδικά τους λόγους αποχώρησής του καθώς έχουν τεθεί υπόνοιες για συνεννοήσεις κάτω από το τραπέζι.

Πάντως θα είχε ενδιαφέρον και η άποψη - τοποθέτηση του κ Λιακάκη στο θέμα με την αποχώρηση του την οποία και αναμένουμε με ενδιαφέρον.

image


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.