Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Μήνυμα νίκης για ένα καλύτερο μέλλον έστειλε ο Παναγιώτης Τσίγγανος από το Κοπανάκι

Μήνυμα νίκης για ένα καλύτερο μέλλον έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, το βράδυ της Δευτέρας από το Κοπανάκι στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του συνδυασμού μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες», τονίζοντας τη .....

σημειολογία και τη σημασία που ξεκινά από το Κοπανάκι και τη Δ.Ε. Αετού που είναι ιστορικός και μαρτυρικός δήμος και τόπος.

«Το βασικό σύνθημα του συνδυασμού μας είναι ένα και δεν είναι απλώς σύνθημα, δεν είναι ρητό, είναι ουσία: “Δεν έχουμε αντιπάλους”. Όχι γιατι στεκόμαστε υπεροπτικά απέναντι στους άλλους υποψήφιους, τους οποίους τους σεβόμαστε και τιμάμε όλους. Δεν έχουμε αντιπάλους γιατι μόνο έτσι μπορούμε να περπατήσουμε την επόμενη μέρα που επιβάλλει συνεργασίες», τόνισε και αναφέρθηκε στο κάλεσμα που είχε απευθύνει ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του και τη συγκρότηση του συνδυασμού “Ανοιχτοί Ορίζοντες”».

Ακολούθως επεσήμανε ότι, «Ξέρω ότι οι δημότες, όχι μόνο εδώ αλλά και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες, έχουν παράπονα απ’ τη λειτουργία του “Καλλικράτη”. Ξέρω ότι απήλαυσαν τα τελευταία χρόνια υπηρεσίες λιγότερες και μικρότερες σε ποιότητα και σε ποσότητας από αυτές που είχαν συνηθίσει απ’ τους δήμους παλιά. Ξέρω όμως και κάτι ακόμα. Ότι, με σωστή οργάνωση τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν. Με σωστή οργάνωση και στόχευση. Αυτά είναι τα δύο επίπεδα του προγράμματος που προτείνουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε προβλήματα της Δ.Ε. Αετού αλλά και την προοπτική ανάπτυξης της περιοχής.

Ο κ. Τσίγγανος αναφέρθηκε στο σοβαρό ζήτημα της ασφάλειας και το αστυνομικό τμήμα Κοπανακίου που έκλεισε και δεσμεύτηκε για την ίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας με δύο αποκεντρωμένα τμήματα, ένα στο Κοπανάκι κι ένα στα Φιλιατρά.

Με έμφαση τόνισε ότι «οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Η συνεργασία των ανθρώπων κάνει τη διαφορά» και παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, λέγοντας ότι οι άνθρωποι αυτοί ενώθηκαν γιατι είναι άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους αλλά με ανοιχτά μυαλά.

«Το Κοπανάκι και η Δ.Ε. Αετού είναι ένας τόπος που αν του χαμογελάσετε, θα σας χαμογελάσει και αυτός. Την Κυριακή, λοιπόν, δείτε την πόλη σας, δείτε τα χωριά σας, χαμογελάστε, σκεφτείτε μας και θα δείτε ότι και η πόλη και τα χωριά σας θα σας χαμογελάσουν και ψηφίστε μας», ανέφερε καταχειροκροτούμενος.


Την Τετάρτη 22/05/2019 και ώρα 7:30μμ ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Τσίγγανος, θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Ανοιχτοί Ορίζοντες» στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.