Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Που παει το παπάκι, που παει το παπί??? Πάει στην λιμνούλα έξω απο το Δημαρχείο.



Το Παπάκι πάει στην ποταμιά λέει το Δημοτικό μας τραγούδι. Μάνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση η μαμά πάπια με τα ......

παπάκια της έπεσαν και κολυμπούν στην περιφραγμένη λιμνούλα έξω από το Δημαρχείο Φιλιατρών.



Για να θυμηθούμε λίγο την ιστορία της γούβας έξω από το Δημαρχείο και την ταλαιπωρία που μας υπέβαλαν οι υπεύθυνοι μιας και σε λίγες μέρες έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές. Έτσι για να μην ξεχαστούμε Δηλαδή.

Η Γουβα ανοίχτηκε την Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου με πολύωρη διακοπή νερού Σε όλη την πόλη.
Μεγάλη Τετάρτη 24 ξανά πολύωρη διακοπή Αποκατάσταση όμως δεν έγινε αποκατάσταση της βλάβης
Μεγάλη Παρασκευή 26 ο γολγοθάς των Φιλιατρινών συνεχίστηκε με άλλη μια πολύωρη διακοπή αλλά η βλάβη ΔΕΝ αποκαταστάθηκε...!!!

Μετα την κατακραυγή και τα πλούσια Γαλλικά που έπεσαν από τον κόσμο που προς κάθε αρμόδιο της Δημοτικής Αρχής για την φαεινή ιδέα που είχαν να ανοίξουν πληγές Μεγαλοβδομαδιάτικα και να ταλαιπωρήσουν κόσμο, αποφάσισαν να αφήσουν ανοικτή την γούβα με την βλάβη που εξακολουθεί να υπάρχει και να χύνονται πολλές δεκάδες τόνοι νερού το 24ωρο. Και δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα θα χαθούν.....
ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΊΑ όλες αυτές τις μέρες να εκδώσει μια ανακοίνωση με ένα συγνώμη από τον κόσμο των Φιλιατρών και κυρίως από τους επισκέπτες για τις πολύωρες διακοπές νερού και την ταλαιπωρία στην οποία τους υπέβαλαν.

Εν ολίγοις Από την Μ Πέμπτη 22 Απριλίου έως σήμερα 5 Μαΐου Δηλαδή επί 14 ημέρες το νερό τρέχει πλούσιο στο δίκτυο ομβρίων.
Και όλα αυτά γιατί?
Γιατί προεκλογικά το 2014 η παρούσα Δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί ότι θα ολοκληρωθούν οι ενπομείνασες 650 περίπου συνδέσεις στο νέο δίκτυο για να αποκοπεί τελείως το παλιό δίκτυο.
5 Χρόνια μετά .... Το απόλυτο τίποτα.

Τα συμπεράσματα δικά σας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.