Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Γιώργος Λεβεντάκης από Γαργαλιάνους: "Την Κυριακή που θα πάρετε τον φάκελο στα χέρια σας, να βάλετε το χέρι στην καρδιά σας και να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας για το καλό των παιδιών μας."

Κατάμεστη από κόσμο ήταν το βράδυ της Πέμπτης η πλατεία των Γαργαλιάνων στην ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη ο οποίος στην ομιλία του εν όψει του Δεύτερου γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών. Εμφανίστηκε πολύ συγκινημένος .......

ευχαριστώντας τον κόσμο που τον δέχτηκε με αγάπη και δεσμεύτηκε ότι παραμένει πιστός στις θέσεις μου στις απόψεις του μου και το όραμα του.

Στην ομιλία του έδωσε απάντηση για το κλίμα τρομοκρατίας που ασκούν στους πολίτες του Δήμου πιέζοντας συνειδήσεις, πιέζουν ανθρώπους, ταΐζουν διορισμούς. Ντροπή. Παίζουν με τον ανθρώπινο πόνο είπε ο κ Λεβεντάκης.

Αναφέρθηκε στο βρομονέρι λέγοντας ότι από την ώρα που θα βγει Δημαρχος θα πάρει το συμβούλιο του Βρωμονερίου και θα πανε να βρουν στον Πειραιά για την καλύτερη λύση στο πρόβλημα. Ταυτόχρονα επιτέθηκε στον απερχόμενο Δήμαρχο λέγοντας οτι εκείνος δεν ξέρει που ανήκει. Και ότι αν ήξερε, 5 χρονιά τώρα θα το είχε κάνει.

Μίλησε για για άλλα έργα που αφορούν τους Γαργαλιανους όπως το Τουριστικό το οποίο είπε ότι θα το αξιοποιήσει.
Για το σκοπευτήριο είπε ότι είναι υπέρ του να γίνει και ότι η εκκρεμότητα που υπαρχει θα λυθεί και αμεσα επι των ημερών του θα γίνει.

Αναφερόμενο στη ΔΕΥΑΤ είπε ότι υπάρχει μεγα σκάνδαλο. Και δεν είναι η μοναδική υπηρεσία. Τρέμουν στην ιδέα την Δευτέρα που θα είμαι δήμαρχος τι θα γίνει.
Έχουν διαλύσει τον Δήμο. Δεν γνωρίζουν για τα μηχανήματα, που είναι τα εργαλεία του Δήμου.

Ο κ. Λεβεντάκης δεν άφησε ασχολίαστη την δήλωση Κατσίβελα ότι οι 14.000 που θέλησαν να πάνε σε άλλους συνδυασμούς να ψηφίσουν, είναι άρρωστοι και είναι υγιέστατοι οι 3.000 που ψήφισαν αυτόν.
Η γνωμάτευση του σαν γιατρός είναι Λάθος και δεν θα του εμπιστευθώ την θεραπεία της Τριφυλίας και θα παρω γνωμάτευση για θεραπεία από αλλού.
Δεν είμαστε άρρωστοι, είμαστε υγιέστατοι, απλά δεν αντέχουμε την περιφρόνηση, την αδράνεια, την απαξίωση, τον εγωισμό και το δήθεν

Επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι δεν ενδιαφέρεται για καμία πολιτική εξέλιξη, και δεν έχει πολιτικές βλέψεις.

Για την Κυριακή ζήτησε από τους πολίτες μόλις πάρουν τον φάκελο στα χέρια τους, να βάλουν το χέρι στην καρδιά τους και να κάνουν αυτό που λέει η καρδιά τους για το καλό των παιδιών μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.