Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο από τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Με ασφυκτικά γεμάτο το κέντρο «Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ» στην Αγία Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών. Άνθρωποι από όλη την Τριφυλία και την Καλαμάτα τίμησαν με την παρουσία τους τον 93χρονο δραστήριο Σύλλογο Φιλοπροόδων.

Στην εκδήλωση .....

παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας, οι αντιδήμαρχοι κ. Μερκούρης, Τσίγγανος, Πούλος και Κατσούλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Άγγελος Χρονάς, η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας κ. Πιπίνα Κουμάντου, οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Φιλιατρών και Κυπαρισσίας Χαρ. Καναλουπίτης και Σταματία Αλεξοπούλου και Χριστιανούπολης Χαρ. Αλεξόπουλος.

Σημαντική ήταν η παρουσία μελών των Διοικητικών Συμβουλίων του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου, του Μορφωτικού και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, του Πυρσού και της Αγίας Κυριακής. Έντονη η παρουσία μελών του χορευτικού τμήματος του «Πυρσού» και του Συλλόγου Φιλοπροόδων.

Μαζί με το Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα και εκ νέου υποψήφιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι 7 από τους οκτώ υποψηφίους Δημάρχους Τριφυλίας με πολλούς από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους των συνδυασμών τους.

Οι κύριοι Γιώργος Λεβεντάκης, Παναγιώτης Τσίγγανος, Δημήτρης Δριμής, Σωτήρης Μπακούρος, Στάθης Ανδρινόπουλος και η κ. Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλοπροόδων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσους παραβρέθηκαν στον ετήσιο χορό.

Ιδιαίτερα ευχαριστούν τους χορηγούς της βραδιάς: το ΑΒ FOOD MARKET ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, το ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ – ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, το ΟΠΩΡΟΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΛΥΚΟΣ ΑΠΟΣΤ. ΣΩΤΗΡΙΟΣ, τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ "Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ" - ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ Η ΓΑΙΑ", το STASINOPOULOS WINES - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, το ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ καθώς και στους ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ της πόλης των Φιλιατρών για την προσφορά των ειδών της λαχειοφόρου.

Ακόμα ευχαριστούν ιδιαίτερα τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Λεβεντάκη για τη δωρεά 1000 € κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την ενίσχυση του πολιτισμού μας.

Χρέος των μελών παραμένει η συνέχιση του αγώνα ώστε ο 93χρονος Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών να παραμένει δραστήριος υπηρετώντας την πόλη και τα παιδιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.