Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Θυμα απάτης γνωστοι Επαγελματίες των Φιλιατρών από επιτήδειους

Θυματα απάτης έπεσαν τις τελευταίες μέρες η γνωστή φαρμακοποιός των Φιλιατρών κ Πηνελόπη Σεραφείμ και ο σύζυγος της αλλά και άλλοι επαγγελματίες της πόλης καθώς άγνωστοι χρησιμοποιώντας το όνομα της και το όνομα του .....

συζύγου της έκαναν τηλεφωνικές παραγγελίες σε ζαχαροπλαστείο και μάντρα οικοδομικών υλικών.

Ο ένας επαγγελματίας λόγω μεγάλης ποσότητας της παραγγελίας κατι υποψιάστηκε και ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την φαρμακοποιό και ρώτησε αν ισχύει η παραγγελία για να πάρει τη απαντήσει ότι δεν γνωρίζει κάτι.

Το ίδιο τυχερός όμως δεν ήταν και ο άλλος επαγγελματίας καθώς όταν κατάλαβε την απάτη ήταν πολύ αργά και έχασε περίπου 2.000 ευρω.

Η κ Σεραφείμ Ζητά από τον οποιονδήποτε επαγγελματία που τυχόν δεχτεί παραγγελία χρησιμοποιώντας το όνομα της ή του συζύγου της να μην προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια αν πρώτα δεν υπάρξει διασταύρωση με έναν ή περισσότερους τρόπους της εγκυρότητα της.

Και καλό θα ήταν όταν ένας επαγγελματίας δεχτεί τηλεφωνική Παραγγελία από τον οποιονδήποτε και θεωρεί ότι κάτι δεν πάει καλά να κάνει μια διασταύρωση με τον συναλλασσόμενο για να αποφύγουν δυσάρεστες εξελίξεις.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σάββατο 25/4
Σε νεότερη ενημέρωση που είχαμε, η πληροφορία που έλεγε ότι ο ιδιοκτήτης μάντρας οικοδομικών υλικών είχε πέσει θύμα απατεώνων χάνοντας 2.000 ευρώ δεν ανταποκρινεται στην πραγματικότητα.
Προσπαθησαν να τον ξεγελάσουν αλλα ο ίδιος δεν έπεσε στην παγίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.