Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Χωρίς επαρκή ποσότητα νερού η Βάλτα Γαργαλιάνων από τη Μεγάλη Πέμπτη. Αδιαφορεί η ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Χωρίς επαρκή ποσότητα νερού είναι από την Μεγάλη Πέμτπη η Βάλτα Γαργαλιάνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από φίλο του Φιλιατρά News το πρόβλημα στο χωριό έχει προκύψει μετά το κάψιμο του μοτεριού.
Οι ίδιες ......

πληροφορίες αναφέρουν ότι παρόλο που ο πρόεδρος του Χωριού Αντωνόπουλος Αντώνης έχει ενημερώσει την ΔΕΥΑ Τριφυλίας, εκείνοι αδιαφορούν.
Ο υπεύθυνος βλαβών δηλώνει αναρμόδιος για το θέμα, η προϊσταμένη λέει πρέπει να της κάνει χαρτί άλλος, και ο ένας στέλνει στον άλλον.
Η ΔΕΥΑΤ λένε έχει κάνει χαρτί στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου να πάνε να το δουν ότι πράγματι είναι καμένο το μοτέρ, η τεχνική υπηρεσία να στείλει χαρτί στην ΔΕΥΑΤ να κάνει μελέτη.......
Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο με μεγάλα θύματα τους κατοίκους του χωριού.

Το αποτέλεσμα είναι οι κάτοικοι να ταλαιπωρούνται, από την Μεγάλη Πέμπτη έως και σήμερα, να μην υπάρχει επάρκεια νερού, και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου η ΔΕΥΑΤ να σφυρίζει αδιάφορα. Καλά. Ο Δήμος παντελώς ΑΠΩΝ.
Και όλα αυτά με την ανοχή του Απερχόμενου Δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα που δεν επιβάλλει την τάξη σε μια επιχείρηση του Δήμου (γιατί είναι Δημοτική Επιχείρηση και ελέγχεται από τον Δήμο) την οποία ο κόσμος χρυσοπληρώνει –άρα και οι κάτοικοι της Βάλτας- μέσω των πανάκριβων τιμολογίων που είχε η Κυπαρισσία (επί ΔΕΥΑΚΥ) και που όταν έγινε ΔΕΥΑΤ ο Πρόεδρος της Παναγιώτης Γυφτάκης επέβαλε σε όλο τον δήμο.

Και αυτή η Δημοτική αρχή τρέχει στο χωριό να μαζέψει κανα ψηφουλάκι....
Και λίγη ντροπή κύριοι δεν βλάπτει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.