Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Επίσκεψη Ανδρινόπουλου σε Πυροσβεστική, ΑΤ Γαργαλιάνων και Νοσηλευτική Μοναδα Κυπαρισσίας

Την Πυροσβεστική Γαργαλιανων και την Νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας επισκέφθηκε το Μ Σαββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο Υποψήφιος Δημαρχος Τριφυλίας Στάθης Ανδρινόπουλος συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του.

Κατά την .....

επίσκεψή του στην Νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ευχήθηκε στους ασθενείς και στις οικογένειές τους γρήγορη ανάρρωση.

Ενω την επόμενη μέρα την Κυριακή επισκέθηκε την Πυροσβεστική και το ΑΤ Γαργαλιάνων όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό που εκτελούσε υπηρεσία μεριμνώντας, μακριά από τις οικογένειες τους, για τη δική μας προστασία κι ασφάλεια.

Οπως δήλωσε ο κ Ανδρινόπουλος Έχοντας βρεθεί σε παρόμοια θέση πολλές φορές στο παρελθόν καταλαβαίνω την έλλειψη που βιώνουν η οποία αναπληρώνεται μόνο απο την αγάπη σε αυτό που κάνουν και στους συνανθρώπους τους

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Το Φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα την ζωή μας και να μας οδηγεί στο δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.