Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Φιλιατρά: ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ τις επόμενες ημέρες.

Οπως ενημερωθήκαμε κυκλοφόρησε μια φήμη ότι το Μ.Σάββατο 27/4 δεν θα έχουμε νερό, και προκειμένου να διασταυρώσουμε την πληροφορία, επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ......

τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών Χαράλαμπο Καναλουπίτη όπου του θέσαμε υπ όψιν την πληροφορία - φήμη που κυκλοφορεί.

Ο κ Καναλουπίτης ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΕΥΨΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ - ΦΗΜΗ που ακούστηκε και τόνισε ότι δεν θα γίνει ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ τις επόμενες ημέρες.
Οσο και να τρέχει ο εκ νέου σπασμένος αγωγός, υπάρχει τεράστια επάρκεια νερού και δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα.

Καλούνται οι πολίτες να μην δίνουν καμία σημασία σε ψευδής ειδήσεις παρα μόνο σε ότι επισήμως ανακοινώνεται από την ΔΕ Φιλιατρών μέσω των τοπικών Ιστοσελίδων.

Παρακαλώ δείτε και το σχόλιο που ακολουθεί ακριβώς από κάτω.

1 σχόλιο:

  1. Για να είμαστε δίκαιοι με το θέμα της ύδρευσης στα Φιλιατρά.
    Οταν υπάρχει βλάβη στο δίκτυο και χρειάζεται να κοπεί το νερό, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΔΕ Φιλιατρών ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Τόσο εμάς τις Τοπικές Ιστοσελίδες όσο και με ανακοίνωση από μικροφώνου στο Δημαρχείο.|
    Σε αυτό ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ την πραγματικότητα.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ Υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση πριν την διακοπή. Κάτι που δεν συμβαίνει στην Κυπαρισσία από την ΔΕΥΑΤ κάτι που το έχουμε δει πλειστάκις στο παρελθόν.
    ΜΗΝ δίνετε σημασία σε καμία φήμη - πληροφορία ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε σε θέματα διακοπής υδροδότησης αν δεν το δείτε γραμμένο σε μια τοπική ιστοσελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.