Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Δυναμική παρουσία Λεβεντάκη στα Φιλιατρά. Παρουσίασε πρόγραμμα και Υποψηφίους

Σε δυναμική παρουσία και μια εκ βαθέων ομιλία στο πολυπληθές κοινό που παρευρέθη στον Κινηματογράφο Cinelux έκανε την παρουσίαση του προγράμματος και συνεργατών του ο Υποψήφιος .....

Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Η αίθουσα του κινηματογράφου είχε γεμίσει από νωρίς, ενώ γεμάτοι ήταν και όλοι οι υπόλοιποι χώροι του κινηματογράφου (διάδρομοι lobby).
Γεμάτος κόσμο ήταν και ο εξωτερικός χώρος του κινηματογράφου από τον περίβολο του Αγίου Ιωάννη έως και την Δεκατεσσάρων όπου άκουσαν την ομιλία από εξωτερικά ηχεία που είχαν στηθεί και οθόνες τηλεοράσεων.
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας, καθώς και ο Πρόεδρος και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τριφυλίας, Γιώργος Φωτεινός.

Την προσφώνηση του κ Λεβεντάκη έκανε η συνεργάτης του κ Γεωργίου η οποία αναφέρθηκε στην πορεία του κ Λεβεντάκη και την επιτυχημένη του διαδρομή στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Πριν την ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου προβλήθηκε Videο με τον υποψήφιο Δήμαρχο, να μιλάει για την Τριφυλία και τις ανάγκες της.



Στην ομιλία του ο κ Λεβεντακης αναφέρθηκε στο πόσο φτωχός έφυγε, πόσο δούλεψε και έγινε ότι έγινε, χωρίς να ξεχνά ποτέ τον τόπο του.
Εφτασα να μπορώ να γυρίσω στον τόπο μου και νιώθω ντροπή και αγανάκτηση από την απαξίωση που έχουν δείξει, αυτή η κατάσταση. Δεν μας αξίζει αυτός ο τόπος έτσι.
Επεσήμανε δε, ότι η αυτοδιοικητική του κίνηση δεν ανήκει σε κανέναν πολιτικό χώρο και κάλεσε τους πάντες να στηρίξουν τον συνδυασμό ΑΝΟΔΟΣ και να συμβάλουν σε αυτήν την προσπάθεια.
Αναφέρθηκε ονομαστικά σε άλλους δήμους που πήραν χρήματα ενώ ο Δήμος Τριφυλίας ήταν ο τελευταίος.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η αναφορά ότι δεν δέχτηκε να πάρει μισθό καθώς είπε είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τον τόπο μου. Παρολα αυτά δέχομαι πόλεμο και λάσπη. Δεν αρέσει σε ορισμένους αυτό που έγινα. Δούλεψα δεν πάτησα σε κανένα πτώμα δεν μου χαρίστηκε τίποτα.
Δεν είμαι πολιτικός, δεν έχω βλέψεις για πιο παραπέρα. Ούτε για βουλευτής ούτε για περιφερειάρχης ούτε για πουθενά και οι βλέψεις μου είναι μόνο για τον τόπο.

Έκανε αναφορά στην ΔΕΥΑΤ λέγοντας ότι έκανε έρευνα και η αποκεντρωμένη έστειλε ορκωτούς λογιστές και σε λίγο έρχονται επιθεωρητές του ΣΔΟΕ.
Δεσμεύτηκε να μπει μια σειρά στον Δήμο. Ο καθένας θα δουλεύει για τον λόγο που πληρώνεται και καθήκον τους είναι να εξυπηρετούν τον πολίτη.
Στην αυτοκριτική του είπε ότι δεν είχε πάει ποτέ στα χωριά της Τριφυλίας. Τώρα κάθε χωριό που επισκέφθηκα είναι και μια ξεχασμένη πατρίδα. μίλησε με τα μελανότερα χρώματα για τα χωριά της Τριφυλίας και το πώς ζουν.

Δεσμεύτηκε στις πρώτες προτεραιότητες του να επιστρέψουν τα Αστυνομικά τμήματα Φιλιατρών και Κοπανακίου στη θέση τους ενώ όπως είπε ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να κάνει διαγωνισμό για ιδιωτική security.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ Λεβεντάκης μίλησε πραγματικά μέσα από την καρδιά του χωρίς να έχει μπροστά του ούτε καν ένα χαρτάκι.



Αμέσως μετα την ομιλία του η κ Γεωργίου ανάγνωσε το πρόγραμμα του κ Λεβεντάκη ενώ θα γίνει ξεχωριστή και ιδιαίτερη αναφορά στα χωριά του Δήμου Τριφυλίας σε νεότερη εκδήλωση.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.