Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ενημέρωση για τις Αθλητικές εγκαταστάσεις στα Φιλιατρά

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ κ ΓΡΙΒΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS


Σοβαρές καταγγελίες και με πολλές αιχμές εναντίον της Δημοτικής αρχής του Δημάρχου .....

Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα αλλά και του προέδρου της ΔΕ Φιλιατρών κ. Χαράλαμπου Καναλουπίτη προχώρησε χθες το απόγευμα σε συνέντευξή τύπου ο Γενικός Γραμματέας και Υπεύθυνος Τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Εράνης Γιώργος Γριβοκωστόπουλος παρουσία του Αντιπροέδρου της Εράνης Βασίλη Κίτσου του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Ασημακόπουλου και του τοπικού Συμβούλου Γιώργου Κωτσάκη, εκπροσώπων συλλόγων και γονέων παιδιών.
Αν και υπήρξε πρόσκληση και στον Πρόεδρο της ΔΕ Φιλιατρων ο τελευταίος δεν παρέστη.

Ο κ. Γριβοκωστόπουλος, ξεκινώντας την συνέντευξη του, ξεκαθάρισε ότι η σημερινή ενημέρωση δεν έχει πολιτικό και κομματικό χαρακτήρα και δεν γίνεται κομματική αναφορά. Αυτό το ξεκαθαρίζω είπε χαρακτηριστικά.
Αναφέρθηκε σε μια αίτηση που έγινε από την Εράνη με ημερομηνία 8 Μαρτίου και με αριθμό Πρωτ 3442 αίτηση η οποία απορρίφθηκε χωρίς να υπάρξει ποτέ επίσημη γραπτή απάντηση για τους λόγους απόρριψης.
Η Ανεπίσημη απάντηση που πήραν ήταν ότι δεν έχει αρμοδιότητα το τοπικό Συμβούλιο.

Ο κ Γριβοκωστόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον πόρτα στην Ανατολική Πλευρά του Γυμνασίου που επι 20 και πλέον χρόνια χρησιμοποιούνταν από παιδιά για άθληση του τμήματος μπάσκετ.
Ξεκαθάρισε ότι υπάρχει παραπληροφόρηση για την Ανατολική είσοδο ότι δεν δίνει κλειδί ο Γυμνασιάρχης κάτι που είναι ψευδές.
Όπως Διευκρίνισε υπάρχει πράγματι νόμος από το ΥΠ. Παιδείας που λέει να μην υπάρχει είσοδος οχημάτων εντός των σχολικών χώρων μέχρι το κλείσιμο του σχολείου το μεσημέρι.
Μετά είναι υπεύθυνος ο Δήμος.
Τα παιδιά σήμερα αναγκάζονται να εισέρχονται στον σχολικό χώρο μικρά παιδία από τον κεντρικό δρόμο που είναι Εθνική Οδός (κάτι που απαγορεύεται η επιβίβαση και αποβίβαση παιδιών στην Εθνική οδό).
Σύμφωνα με το Υπουργείο Αθλητισμού όταν υπάρχει συγκροτημένος σύλλογος και άθληση πολλών ατόμων είναι υποχρεωτική η πρόσβαση ασθενοφόρου πυροσβεστικού και οτιδήποτε χρειάζεται.

Αναφερόμενος στις αθλητικές εγκαταστάσεις και έκανε λεπτομερή αναφορά για τα Αθλητικά έργα που η ίδια η ομάδα σε επαφές με την πολιτική ηγεσία έχει ζητήσει. Είπε για το κλειστό Γυμναστήριο που έχει ζητηθεί να γίνει στα Φιλιατρά, τον φωτισμό του Σταδίου Φιλιατρών, το γήπεδο Beach volley και το ταρτάν του σταδίου Φιλιατρών.
Αναφέρθηκε λεπτομερώς σε κάθε έργο και τι μπορεί αν χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων όπως συζητήθηκε σε επαφές με τον κ Χαρίτση και τον κ Βασιλειάδη.
Στο video που ακολουθεί μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερέστατα για το θέμα αυτό.

Ο Δήμαρχος λοιπόν δεν ασχολείται με το κλειστό γήπεδο.
Και αφού λοιπόν δεν έγινε το Τοπικό Συμβούλιο όπως ζητήθηκε με έγγραφο από την Εράνη υπήρξε μια σύσκεψη και κλεισμένων των θυρών με τον πρόεδρο της ομάδας και όπως είπε –ο ίδιος δεν συμμετείχε- ο Δήμαρχος του εξήγησε ότι θα βάλω το ταρτάν στο Φιλόδημος, ο φωτισμός έχει ήδη εγκριθεί από επάνω (Υπουργείο) «για κλειστό γυμναστήριο δεν μπορώ να στο φτιάξω γιατί θα με φάνε από την Κυπαρισσία.» (Στο video από το 17:40 έως 18:34)

Εύκολο να το λες. Δεν μπορεί να θίγεις μια ολόκληρη πόλη στα λόγια είπε ο κ Γριβοκωστόποπυλος.
Δεν πιστεύω ότι έχουν πρόβλημα οι Κυπαρίσσιοι πολίτες στο να φτιαχτεί ένα κλειστό γήπεδο.
Όπως κι εγώ δεν έχω πρόβλημα να μπει παρκέ στο γήπεδο της Κυπαρισσίας. Και πρέπει να μπει γιατί είναι εγκληματικά τα γήπεδα που υπάρχουν
Όπως είναι εγκληματικό να μην έχει άδεια λειτουργίας το κλειστό των Γαργαλιάτνων, να μην έχει αποδυτήρια, να τρέχει νερό μέσα. Γιατί έχει ένα πίνακα που τροφοδοτεί με ρεύμα το κλειστό και το διπλανό γήπεδο ποδοσφαίρου.

Η δεύτερη αποκάλυψη που έκανε ο κ Γριβοκωστόπουλος είναι σχετικά με έκφραση του Δημάρχου.
Όπως αποκάλυψε ο κ Γριβοκωστόπουλος, το πιο εξοργιστικό που ειπώθηκε σε συνάντηση που είχε ο δήμαρχος με το υπουργείο με τον κ Χαρίτση που είχε πάει για τα φίλτρα αφαλάτωσης της Πλάτης ήταν η κουβέντα του Δημάρχου για τα γήπεδα «που πας να ρίξεις τόσα χρήματα στην ερημιά». (Στο Video από 19:45 έως 21:03)

Αν ο δήμαρχος θεωρεί μέρος του δήμου του ερημιά ακόμα και ας είναι και η Μάλη ή το τελευταίο χωριό με δυο κατοίκους, ερημιά δεν λέγεται ένας τόπος.
Δεν λέγεται από ένα εκπρόσωπο που είναι ο ανώτατος άρχοντας του δήμου αυτή η κουβέντα.
Δεν είναι σπίτι και ούτε περιουσία κανενός ο Δήμος.
Όταν πέντε «τρελοί» τρέχουν και βρίσκουν χρήματα είσαι υποχρεωμένος να τα απορροφήσεις και να τα διαχειριστείς.
Δεν ζητήσαμε να βγει ούτε μισό ευρώ από το ταμείο του Δήμου.
Θίγομαι όταν με αποκαλούν «ερημιά».

Το μόνο που κατάφερε ο Δήμαρχος και ήταν το μεγαλύτερο έργο του ήταν να συνενώσει τους συλλόγους, όλο τον κόσμο σε κάθε περιοχή.
Με την αρνητική του στάση έχει καταφέρει να κάνει μια γροθιά τον κόσμο κάθε πόλης και κάθε χωριού.

Το ξαναλέω δεν είναι πολιτική συζήτηση.
Εγώ ήμουν αυτός που βγήκα και του είπα Μπράβο για την τοποθέτηση της πλαστικοποίησης εδώ έξω αν και σταμάτησε το έργο και τρέχει νερό και σε κάποια σημεία έχει φουσκώσει και μαθηματικά σε ένα χρόνιο θα έχει προβλήματα.

Ακούστε τον κ Γριβοκωστόπουλο με όλη του την τοποθέτησης το θέμα της ενημέρωσης.



Πρωτη δημοσιευση 4/4 12:20

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΗ ΣΤΗΣ ΚΑΛΠΕΣ ......ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΘΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

      Διαγραφή
  2. Το Φιλιατρά News ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με το κενό σχόλιο που υπάρχει στον κ .Σάκκουλα, τo οποίο έχει διέγραψε ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι για την τοποθέτηση του κου Βασίλη Κίτσου, σαν απάντηση στο σχολιο μου και για αυτο το διέγραψα, τονίζω άλλη μια φορά οτι κατέρχομαι στις Δημοτικές εκλογές με πάθος για να αλλάξει η εικόνα εγκατάλειψης που έχει η πόλη μας, σε συνεργασία με όλους που έχουν την ίδια διάθεση με μένα!!!

      Διαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.