Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Με πλούσιο κέφι, ρυθμό και ξεφάντωμα πραγματοποιήθηκε το Φιλιατρινό Καρναβάλι [ Φωτό σε slide Show και Video ]

Με σύμμαχο ένα υπέροχο ανοιξιάτικο καιρό πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Δήμο Τριφυλίας με επίκεντρο το Φιλιατρινό καρναβάλι που γίνεται στα Φιλιατρά εδώ και 16 συνεχόμενα χρόνια.
Ήταν ένα .......

ευφάνταστο καρναβάλι με 18 γκρουπ με δεκάδες άρματα και καρναβαλιστές από παιδιά σχολείων και συλλόγους γονέων που παρέλασαν και σκόρπισαν απλώχερα το κέφι στον κόσμο.

Ανάμεσα στον πολυπληθή κόσμο που παρακολούθησε το καρναβάλι βρέθηκε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης, Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ενώ την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο συμπατριώτης μας Γιώργος Μπακούρος.

Όπως ήταν φυσικό το κέφι εκτοξεύτηκε στα ύψη και με συνδυασμό της λάτιν μουσικής παρέλασαν τα άρματα με τους καρναβαλιστές μπροστά από το Δημαρχείο προς την Κεντρική πλατεία όπου απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του πολυπληθούς κόσμου που ήρθε στα Φιλιατρά για αν δει το Φιλιατρινό καρναβάλι ενώ την παράσταση έκλεψαν οι 30 περίπου τυμπανιστές που τους έφερε η Κοινωφελής Επιχείρηση.

Αμέσως μετά την παρέλαση, η διασκέδαση μεταφέρθηκε στην πλατεία Καποδίστρια όπου για μια ακόμη φορά φάνηκε πολύ μικρή για να φιλοξενήσει τον κόσμο που βρέθηκε στα Φιλιατρά.
Στην εξέδρα που είχε στηθεί στην πλατεία, παρουσιάστηκαν ένα ένα τα γκρουπ που πήραν μέρος στην παρέλαση ενω σε όλους δόθηκαν έπαινοι για την συμμετοχή τους.

Όλα τα γκρούπ πήραν για την συμμετοχή τους από 100 ευρω.

Το πρώτο βραβείο πήρε το 3ο Δημοτικό Σχολείο και 300 ευρω τα οποία ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έδωσε στο ΕΚΑΒ

Το δεύτερο βραβείο πήρε 1ο δημοτικό και χρηματικό έπαθλο 200 ευρω

Το τρίτο βραβείο πήρε η Α και Β Λυκείου και χρηματικό έρπαθλο 100 ευρω.

Την παρουσίαση του καρναβαλιού έκανε η Κλόουν Μαρία Δεν Θυμάμαι. (Έτσι είναι γνωστή) ενώ την απονομή και τους χορηγούς έκανε η Νηπιαγωγός Δέσποινα Στυλιανού.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.